Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Να τον πάλι τον κοντομάνικο δολοφόνο. Ωραίοι παιδιά. Να πω για τον ήχο της κιθάρας, ότι μου φαίνεται λίγο μπουκωμένος στα μπασομεσαία (εκεί που παίζεις στις μπάσες χορδές πχ 2:17-2:21). Nαι. Μαρεσε οταν το δοκιμαζα και δεν αλλαξα μαγνητη. Αποψη Και μια μιξη που μολις μου εστειλε ο στηβ Υποψη δεν εχει μπασο ακομα (αλλα δεν ξερω και αν μπει) Your browser does not support the HTML5 audio tag vintage master.mp3 Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2021 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2021 Μου ηρθε στο μυαλο απο τις πρωτες νοτες το περιβολι του τρελου.Ολα μοιαζουν θα μου πεις... Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση