Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Mark knopfler-Sailing to Philadelphia (για την ιστορία το ομώνυμο κομμάτι βασίζεται στο βιβλίο του Thomas Pynchon, Mason & Dixon. Συζητώντας χτες με έναν φίλο μου μου είπε οτι πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο,εγώ περιορίζομαι στα μουσικά αλλά όπως αναφέρει η βικι για όποιον ενδιαφέρεται: The title track is drawn from Mason & Dixon by Thomas Pynchon, a novel about Charles Mason and Jeremiah Dixon,[2] the two English surveyors who established the border separating Pennsylvania and Delaware from Maryland and Virginia in the 1760s. This border later became known as the Mason–Dixon line and has been used since the 1820s to denote the border between the Southern United States and the Northern United States Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Ante geia Stevie Wonder "Do I Do" - Cover by Justin Lee Schultz 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Jaco και Joni στα καλύτερά τους. Διαχρονική συνθεσάρα.. και το σόλο του Μπαλταζάνη τόσο ωραίο που λέω να το ξεπατικώσω προσεχώς. Slow burn για 3 λεπτά... και μετά, μαγεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Frank Marino...Τι παίχτης!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις