fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάω βόλτα στα βουλεβάρτα. Καληνύχτα σας. Επεξεργασμένο 23 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, npap είπε Το κομμάτι είναι πάρα πολύ ωραίο. Αλλά ΤΙ ΣΟΛΑΡΑ είναι αυτή!!!!! Ηχάρα και φραζάρισμα απίστευτο!!!!!! Επεξεργασμένο 24 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Το κομμάτι είναι πάρα πολύ ωραίο. Αλλά ΤΙ ΣΟΛΑΡΑ είναι αυτή!!!!! Ηχάρα και φραζάρισμα απίστευτο!!!!!! Jared James Nichols... αλλά έτσι συμβαίνει Στράτε μου και κάθε φορά που η εμπνευσμένη ουσία της έκφρασης υπερκεράζει την συνήθως ανούσια ναρκισσιστική "φλυαρία" της κιθαριστικής ράτσας... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2022 παρεμπιπτόντως πάρα πολύ ωραίο όλο του το νέο άλμπουμ με κόσμο και κοσμάκη πέραν του Nichols (WARREN HAYNES, JOE BONAMASSA, JOSH SMITH)... άκου το slide σόλο του Haynes στο ομώνυμο... την έχω καταβρεί... 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 9:48 ΠΜ, npap είπε Τι σούπερ τριπάκι είναι αυτό το κομμάτι... Από τις πρώτες νότες με έβαλε σε ένα αμάξι, σε μια ατελείωτη ευθεία σε μια καλιφορνέζικη έρημο και με πήγε Στα καπάκια θα ήθελα το play list να έχει 29 palms και big log- και περισσότερα χιλιόμετρα μπροστά μου. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Βλέπω ότι το πάμε καλά. Μπράβο Σπύρο 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βλέπω ότι το πάμε καλά. Μπράβο Σπύρο Και που να σου βάλει και Μάλμστην δηλαδή ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις