Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/9/2022 στις 1:19 ΠΜ, fusiongtr είπε Ψάξε για Cosmosquad και θα πάθεις πλάκα. Που πας και τους βρίσκεις; Άκουσα αυτά που ανέβασε ο Npap, μετά τα δικά σου, και ύστερα έψαχνα τα... υπογλώσσια 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Love Reign Oer Me ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2022 Θελοντας να κάνω χιούμορ. λέω στον κουμπάρο μου ότι βρίσκεσαι στο καλύτερο bar της πόλης γιατί απολαμβάνοντας το ποτό της αρεσκείας σου αυτό που θέλεις να ακούσεις μπορείς ταυτόχρονα και να το αγγίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2022 Τέρμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2022 Σήμερα έκλεισα σπίτι για σπουδές στην Πάτρα στον γιο μου σε μια πόλη που πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια Σε ένα κόσμο που όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται δια της πλαγίας οδού και με μηδενικό ρίσκο θα μπορούσα άνετα να έχω άνετα τουλάχιστο 3.5 μύρια ευρώ αντί αυτού προτίμησα το Rock n Roll όπως πάντα όχι μόνο δεν το πλήρωσα αλλά ανταμείφθηκα από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2022 Το ότι οι οι γυναίκες μπορούν να σου πάρουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή είναι γνωστό σε όλη την οικουμένη και όλο αυτό για ένα Trust in me οπότε close your eyes and just relax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις