Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, g.p είπε Παιδάκια ήμασταν και είμαστε ακόμα στη ηλικία πού είναι ο γιος μού τώρα Τα κατακρίνουμε αλλά τραβάνε μεγάλο ζόρι . Τον δικό μου πριν ένα χρόνο δίπλα από το Άλσος της Νέας Σμύρνης τον ξάπλωσαν χάμω (εξευτελιστικό) και του πήραν το κινητό και 20 ευρώ. Και όπως είπε ο Βίκτορας Ουγκώ <Φιλοι μου δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι όπως δεν υπάρχουν κακά φυτά Υπάρχουν μόνο κακοί καλλιεργητές> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτός έπαιζε κιθάρα στους ΑΒΒΑ και τον είδα live @ Malmo. Θα σέβεστε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν, υπέκυψα και εγώ στην... πχιότητα, αλλά σε συνδυασμό με ποζεριά. Το αποτέλεσμα φοβερό 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λοιπόν, υπέκυψα και εγώ στην... πχιότητα, αλλά σε συνδυασμό με ποζεριά. Το αποτέλεσμα φοβερό Από την αρχή αναρωτιώμανε αν θα κάνει και το σόλο με το τρομπόνι ασούμε. Επεξεργασμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Από την αρχή αναρωτιώμανε αν θα κάνει και το σόλο με το τρομπόνι ασούμε Έκανε και το μπουμπούνισε... Πάντως γουστάρω (και) τον πιανίστα που (σχεδόν) έπαιξε το σόλο του Norum. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πάντως γουστάρω (και) τον πιανίστα που (σχεδόν) έπαιξε το σόλο του Norum. Αυτό το σόλο εννοούσα. Αν το έκανε με το τρομπόνι .... εντάξει, "έχει και θεός απάνω" έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου κάποτενες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 2 Σεπτεμβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ed Bickert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις