fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Σαν σήμερα γεννήθηκε... Δεν μπορώ να τον ακούσω μετά τον θάνατο του πατέρα μου εδώ και πολλά χρόνια, δεν αντέχω...Οι αναμνήσεις, τα πρωινά κάθε Κυριακής να ξυπνάω με την φωνή του απ'τα μεγάφωνα του κασετόφωνου με τον πατέρα μου να σιγοτραγουδάει τα στιχάκια του.. Με γ@μησες τώρα. Χωρίς σάλιο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Με γ@μησες τώρα. Χωρίς σάλιο. Σόρυ Στράτο μου δεν το ήθελα..., απλώς εδώ και κάποια ώρα τον ακούω μετά από χρόνια και μου ήρθαν στο νου αναμνήσεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Σόρυ Στράτο μου δεν το ήθελα... Καλά έκανες. Κάποια πράγματα πρέπει να μείνουν μέσα μας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Από το 5:00 και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Magic Potion How do you feel? I feel fine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου 2022 από Flotzen 3 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ίσως το πιο ψυχεδελικό album του γερμανικού prog με ξεκάθαρες μουσικές αναφορές στις ψυχεδελικές ουσίες της εποχής. Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 fusion & npap με καθαρίσατε εντελως. Και για το το for the the last time sto άλσος τησ Νεας Σμύρνης το έπαιξε κάποιος Ακης όσο πιο πιστά μπορούσε όπως ο Γιάννης γνωστός jazz πλέον κόντρα μπασιστας έπαιξε σε ενα fender mustang bass to Submision τον Sex Pistols Aυτα τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, g.p είπε fusion & npap με καθαρίσατε εντελως. Και για το το for the the last time sto άλσος τησ Νεας Σμύρνης το έπαιξε κάποιος Ακης όσο πιο πιστά μπορούσε όπως ο Γιάννης γνωστός jazz πλέον κόντρα μπασιστας έπαιξε σε ενα fender mustang bass to Submision τον Sex Pistols Aυτα τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω. Παιδάκια ήμασταν και είμαστε ακόμα στη ηλικία πού είναι ο γιος μού τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις