Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2022 Το έχει τώρα στο star (On Her Majesty's Secret Service) και μου άνοιξε την όρεξη για την σούπερ ουάοοο διασκευάρα του... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2022 Το ποσταρα και στα βιντεα αλλα ειναι πολυ καλο για να παει χαμενο - sampler/documentary απο το '69 Memphis Country Blues Festival με Bukka White, John Fahey, Johnny Winter και αλλα τερατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2022 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2022 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2022 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2022 όχι ακριβώς κιθαριστικό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2022 Βλέπω από τα ποσταρίσματα ότι έχουμε πέσει με τα μούτρα στην πχιότητα. Εγώ πάλι λέω να θυμηθούμε τα νιάτα μας (ή κάτι που θα τζαμάραμε- μεταξύ άλλων- μετά από ένα session με Gvour και Στράτο, συνοδεία ενός ποταμού μπύρας ) 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Σαν σήμερα γεννήθηκε... Δεν μπορώ να τον ακούσω μετά τον θάνατο του πατέρα μου εδώ και πολλά χρόνια, δεν αντέχω...Οι αναμνήσεις, τα πρωινά κάθε Κυριακής να ξυπνάω με την φωνή του απ'τα μεγάφωνα του κασετόφωνου με τον πατέρα μου να σιγοτραγουδάει τα στιχάκια του.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις