cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Ίσως το πιο αισθησιακό-sexy κομμάτι που γράφτηκε ποτέ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ίσως το πιο αισθησιακό-sexy κομμάτι που γράφτηκε ποτέ.... Για άκουσε κι αυτή την διασκευή. Τι μου θύμησες τώρα! Βαλτός είσαι ρε Φώτη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Ναι εντάξει γνωστό το άσμα που διασκευάζει εδώ ο Δαυίδ.., αν και εάν μιλάμε για αισθησιακά άσματα προτιμώ αυτό το δικό του.... Καλά τώρα με την Dusty ανέβασες πολύ ψηλά τον πήχη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Κατά την γνώμη μου το πιο ερωτικό τραγούδι όλων των εποχών είναι αυτό (διάβασε στίχους αν δεν τους ξέρεις). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Καλός ο Tom δεν λέω, αν και δεν τρελαίνομαι..., αλλά δεν μπορώ να φανταστώ την φωνή του συνοδεία σε πολύ προσωπικές στιγμές μου με το έτερο μου ήμισυ.... Ενώ ας πούμε με κάτι τέτοιο ανεβαίνει το ηθικό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Καλός ο Tom δεν λέω, αν και δεν τρελαίνομαι... Εγώ τρελαίνομαι! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 11:40 ΜΜ, cigaret13 είπε Άααα έτσι πες, παρεξήγησα. Πλάκα πλάκα μουσικάρες γραφτήκαν τότε.. Εντάξει αυτό που ανέβασα διασκευή είναι από τους Ποιούς, αλλά και πάλι το είπαν πολύ ωραία οι Twisted Sister Ποια διασκευή; Των Twisted Sister είναι το κομμάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mpamps είπε Ποια διασκευή; Των Twisted Sister είναι το κομμάτι. Σωστός... το μπέρδεψα με ένα των Who με τον ίδιο τίτλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις