fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο Rod ... Η προσωπικότητα ως τραγουδιστής. Και οι Vanilla Fudge ωραία το είχαν πει. Επεξεργασμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ο Rod ... Η προσωπικότητα ως τραγουδιστής. Και οι Vanilla Fudge ωραία το είχαν πει. Μην μιλήσουμε και για την Kim Wilde.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Μην μιλήσουμε και για την Kim Wilde.... Χίλιες φορές οι Rods που ανέβασα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Και για να γελάσει λίγο (ή να κλάψει..) το πικραμένο μας χειλάκι.., η μουσική του σήμερα..: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε να κλάψει.. Ισχύει, αν και δεν είναι το χειρότερο παράδειγμα αυτό που έβαλες. Ακούγεται. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ισχύει, αν και δεν είναι το χειρότερο παράδειγμα αυτό που έβαλες. Ακούγεται. Μιλάμε για τα διεθνή... εάν μιλήσουμε για τα Ελληνικά δρώμενα, Σνικ κ.τ.λ., πάσο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε εάν μιλήσουμε για τα Ελληνικά δρώμενα, Σνικ κ.τ.λ., πάσο! Για κάθε έναν Σνικ, υπάρχει και ένα τέτοιο .... 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Για κάθε έναν Σνικ, υπάρχει και ένα τέτοιο .... Έλα ρε, έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό στο σπίτι απ'τον δευτερότοκο μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Έλα ρε, έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό στο σπίτι απ'τον δευτερότοκο μου... Είδες που σου το είπα? Υπάρχει κι άλλη όψη στο νόμισμα της "δημοφιλίας". 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2022 Cockney Rebel-Ritz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις