Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 dalida-quelli erano giorni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2022 Yello-Bananas to the beat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αθάνατα '80s ρε...! Υπήρχε γούστο τότε! Επεξεργασμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 από cigaret13 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Αθάνατα '80s ρε...! Υπήρχε γούστο τότε! Σωστός! 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Στράτο μου προτιμάς τα '20s με Kanye West, Drake, Nicki Minaj, Lil Wayne κ.τ.λ....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Στράτο μου προτιμάς τα '20s με Kanye West, Drake, Nicki Minaj, Lil Wayne κ.τ.λ....; Είσαι τρελός. Εγώ σοβαρά μιλούσα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Είσαι τρελός. Εγώ σοβαρά μιλούσα. Άααα έτσι πες, παρεξήγησα. Πλάκα πλάκα μουσικάρες γραφτήκαν τότε.. Εντάξει αυτό που ανέβασα διασκευή είναι από τους Ποιούς, αλλά και πάλι το είπαν πολύ ωραία οι Twisted Sister 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εντάξει αυτό που ανέβασα διασκευή είναι ... Κι όμως, άγνωστες μπάντες τότε, έκαναν μερικές φοβερές διασκευές. Παράδειγμα .... Το original (από την σουπεργκρουπάρα) Αλλά και αυτή η διασκευή ΜΑΜΑΕΙ .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2022 Τώρα άγγιξες μια ευαίσθητη χορδή μου με αυτό το άσμα... Ίσως το πιο πολυακουσμένο τραγούδι από μένα και ξαναμανά ίσως και το αγαπημένο μου ever! Μπορεί να είναι ο Rod αλλά εδώ νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του κι όχι μόνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις