Flotzen Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Έτσι, για να θυμηθώ τα νιάτα μου... Αγαπημένος καλλιτέχνης, αγαπημένο τραγούδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Έτσι, για να θυμηθώ τα νιάτα μου... Αγαπημένος καλλιτέχνης, αγαπημένο τραγούδι... Έεεεετσι. Κι εγώ τα δικά μου νιάτα .... Επεξεργασμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι άλλη νιότη (αχ τι πληγή μου άνοιξες ρε Φώτη). Άναβα ένα κερί στο δωμάτιο, και καθόμουν εκεί, κοιτώντας την φλόγα του κεριού σαν σε έκσταση και άκουγα, να μπει μέσα μου ο ήχος. Επεξεργασμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 κάποτε ήμουνα πιτσιρικάς αυτό ήτανε το soundtrack 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2022 smitharos! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις