fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Στράτο μου είναι το όνειρο μου να πάω στην Κούβα εδώ και 30+ χρόνια, αλλά πλέον χλωμό.... Όχι βρε μην το λες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για καμιά ταξιδιωτική προσφορά ... Άμα σε περιλάβει ο ΣΦ για την Κούβα ... μαύρο φίδι που σε έφαγε ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Άμα σε περιλάβει ο ΣΦ για την Κούβα ... μαύρο φίδι που σε έφαγε ... Λες να το αλλάξω για Βερολίνο με τους κρυόκωλους Γερμανούς, που βλέπουν ήλιο και θάλασσα μόνο 15 μέρες το καλοκαίρι στις διακοπές τους νότια... Να μου λείπει...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Λες να το αλλάξω για Βερολίνο με τους κρυόκωλους Γερμανούς, που βλέπουν ήλιο και θάλασσα μόνο 15 μέρες το καλοκαίρι στις διακοπές τους νότια... Να μου λείπει...! Είναι πολύ ωραίο το Βερολίνο. Αλλά και η Κούβα είναι φανταστική. Όπου και να ταξιδεύει κανείς είναι ωραία. Έρχεται σε επαφή με άλλες κουλτούρες, ζει για λίγο σε έναν άλλο κόσμο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είναι πολύ ωραίο το Βερολίνο. Αλλά και η Κούβα είναι φανταστική. Όπου και να ταξιδεύει κανείς είναι ωραία. Έρχεται σε επαφή με άλλες κουλτούρες, ζει για λίγο σε έναν άλλο κόσμο. Και το Πόρτο Χέλι καλό είναι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Και το Πόρτο Χέλι καλό είναι.... Σαν το μπαλκονήσι δεν έχει. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Αχ ψυχή μου Αχ ψυχούλα μου που σου'μελλε να πας που μου'μελλε να με οδηγήσεις. Το παρήγορο είναι ότι ενώ δεν το γνωρίζω πιστεύω ότι έχω μέλλον ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, g.p είπε Αχ ψυχή μου Αχ ψυχούλα μου που σου'μελλε να πας που μου'μελλε να με οδηγήσεις. Το παρήγορο είναι ότι ενώ δεν το γνωρίζω πιστεύω ότι έχω μέλλον ακόμα. Τι εννοείς βρε παλικάρι μου? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι εννοείς βρε παλικάρι μου? Υψώνω το ποτήρι μου στο άπειρο και πίνω στην υγειά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2022 My heart belongs to someone else I wish it was mine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2022 Καλημέρα Χρόνια Πολλά Ολα καλά it's a beautiful morning-The Rascals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις