D'Ailleurs Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2022 Λόγω της ημέρας... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Στις 11/7/2022 στις 2:24 ΜΜ, fusiongtr είπε Τι ωραία αμερικανιά που είναι αυτό το κομμάτι ... επομενο καβερ το συγκεκριμενo (atlantic records led zep κτλ!) hotel california και αυτο 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokotron bcm Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rossi Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 https://www.bbc.co.uk/sounds/player/bbc_6music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Butcher's Boy (Είναι άξιο λόγου και συνάμα συγκινητικό πως με τόσο απλά λόγια μπορείς να περιγράψεις ένα γεγονός και τα συναισθήματα που αυτό επιφέρει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Johnny Rivers brother where are you/cityways Στα τύμπανα ο Ο Ω! Θεέ μου Hal Blaine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 Ήταν ήμουν μικρούλης η θεία μου μου τραγουδούσε κάτι νανουρίσματα με κάτι ξωκλήσια ερημικά που δεν έχουν ουτε ψάλτη ουτε παππά όποτε είμαι εξοικειωμένος με κάτι τέτοια ακούσματα που και που τα δάκρυά καλό κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 ...άγγελοι τους ουρανούς πουλάνε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις