ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 8:33 ΜΜ, Αετός είπε Πώωω φίλε, τί μου θύμισες.. Μου το είχανε φέρει δώρο γενεθλίων αυτό το άλμπουμ, τότε που είχε βγεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Πώωω φίλε, τί μου θύμισες.. Μου το είχανε φέρει δώρο γενεθλίων αυτό το άλμπουμ, τότε που είχε βγεί. Είχανε γούστο,οι άνθρωποι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://soundcloud.app.goo.gl/y1XNHXacTrMdDt6i8 Λογω της ημέρας και εξαιτίας μιας μάλλον άβολης επικοινωνίας Άννα - ateu73 Επεξεργασμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 από SibLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Ίσως ο ambient δίσκος της χρονιάς για μένα. Κάθε φορά που τον ακούω προσέχω και κάτι διαφορετικό. Ενορχήστρωση, παραγωγή, performances, όλα top. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2021 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 old school Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις