Αετός Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν και έχω σχεδόν αποφασίσει,(για parchment πάω και στα δύο)όποιος θέλει,ας ρίξει καμιά γνώμη. Τί χρώμα pickguard και knobs θα βάζατε; Το μανίκι είναι maple το smo fat allparts και τα pickups covers parchment. Επεξεργασμένο 25 Νοεμβρίου 2021 από Αετός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Ε οπως ειπες parchment pickguard και knobs ειναι το go-to, δε μπορεις να κανεις λαθος. Τωρα αν θελεις να κανεις κανα φασιοστεητμεντ, εγω θα εψαχνα και κανα tortoise/firestripe pickguard, αλα vintage Gibson... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 @odis13Το είχα σκεφτεί και το tortoise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Καλη επιλογη και το κλασσικο tortoise, αλλα εγω σκεφτομουν πιο ειδικα κατι σαν αυτο (που μου φερνει λιγο στο Ry Cooder στυλ). Mother of Italian Sunglasses οπως ειχα ακουσει καποτε καποιο θεο να το αποκαλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Σε παρόμοια νερά και η δική μου πρόταση: More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, odis13 είπε Καλη επιλογη και το κλασσικο tortoise, αλλα εγω σκεφτομουν πιο ειδικα κατι σαν αυτο (που μου φερνει λιγο στο Ry Cooder στυλ). Mother of Italian Sunglasses οπως ειχα ακουσει καποτε καποιο θεο να το αποκαλει Χαχαχα!Δεν είμαι τόσο extreme. @BillTrantos Ισχύει το από πάνω. Επεξεργασμένο 25 Νοεμβρίου 2021 από Αετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε Στράτο,με πέθανες.Πρέπει να βάψω,όλη την κιθάρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Αετός είπε Ρε Στράτο,με πέθανες.Πρέπει να βάψω,όλη την κιθάρα! Όχι βρε Δημήτρη, για το pickguard την έβαλα την φωτό, νομίζω ότι θα ταιριάζει το χρώμα του. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Όχι βρε Δημήτρη, για το pickguard την έβαλα την φωτό, νομίζω ότι θα ταιριάζει το χρώμα του. Με rosewood μανίκι,ναί. Εγώ έχω maple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση