SibLt Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ekim είπε Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα έπαιρνε τέτοιου είδους κιθάρα και θα άλλαζε το παραμικρό, καταφέρνοντας στο τέλος να χάσει ένα μεγάλο μέρος της αξίας της. Εκτός και αν αστειεύεσαι και δεν το έπιασα Ναι βρε φίλε ekim - αστειεύομαι (όσο μπορώ) από την αρχή Όμως το θέμα, (σοβαρά τώρα), με απασχολεί σε άλλο επίπεδο - αυτό των ανισοτήτων κατανομής του πλούτου - στο το τι προξενεί ψυχικη ευφορία και ευτυχία - για το γεγονοσ ότι το αντικείμενο δεν εκτιμάται από την αξία του δημιουργού του (όπως πχ ένας Πίνακας του Πικάσο) αλλά από την αξία αυτού που το έχει αγγίξει - για το που είναι το Everest του καθενός (όπως πολύ ωραία ανέλυσε και ο @ez) κλπ, κλπ. Συνήθως μένω με ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις. Κιαπέ ουζάκια, που λέει και ο Χριστιανόπουλος Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2021 από SibLt 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SibLt είπε Δυστυχώς η ακουστική δεν μου αφήνει τέτοια περιθώρια Λάθος κάνεις ... Κι άμα θες, πετάς κι ένα χαμπάκερ πάνω ασούμε να γουστάρεις. Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2021 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση