D'Ailleurs Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2021 εκεί πουλάνε και waterslide χαρτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2021 Δεν είμαι σίγουρος μάλλον σε μαγαζιά καλλιτεχνικών και είδη χειροτεχνίας θα τα βρεις αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις με μια ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, wacko είπε Δεν είμαι σίγουρος μάλλον σε μαγαζιά καλλιτεχνικών και είδη χειροτεχνίας θα τα βρεις αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις με μια ερώτηση. Θέλει λίγο προσοχή γιατί αυτοί συνήθως έχουν waterslides για κεραμικά που θέλουν ψήσιμο. Ίσως έχουν τα μαγαζιά των μοντελιστών στην Ιπποκράτους....και εγώ τα δικά μου από έξω τα έφερνα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση