Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή να έχουμε. Επισυνάπτω το 9ο κομμάτι για τσέλο και πιάνο που έγραψα για το παιχνίδι, πάνω στο οποίο δουλεύω. Η διαφορά με τα υπόλοιπα που ανέβασα είναι ότι πλέον οι ηχογαφήσεις έχουν τελειώσει και τα κομμάτια έχουν μιξαριστεί και έχουν φάει και ολίγο compression. Περιμένω τα σχόλια σας. Και αν έχετε και καμμία ιδέα για τίτλο του κομματιού, παρακαλώ μοιραστείτε το, γιατί έχω κουραστεί να βρίσκω τίτλους για 51 κομμάτια και μου έχουν ξεμείνει λίγα... Cello 9.ogg 14 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Πολύ όμορφο κομμάτι και τα όργανα ισορροπημένα μεταξύ τους. Βέβαια αυτό πρέπει να ταυτίζεται και με τα υπόλοιπα στην συλλογή. Δεν θα πείραζα πολλά έως και καθόλου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
k_design Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Απλά υπέροχο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Thanks και στους δύο. Αρχηγέ τα κομμάτια πήγαν για μίξη και μαστερίνγκ σε επαγγελματία... ;) Δε μπορούσα να τα κάνω όλα μόνος μου. Φτάνει που γράφω τη μουσική, κάνω τις παρτιτούρες και παίζω το πιάνο! χαχαχα Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 An angel in a decadent street Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
k_design Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Nikolas είπε Περιμένω τα σχόλια σας. Και αν έχετε και καμμία ιδέα για τίτλο του κομματιού, παρακαλώ μοιραστείτε το, γιατί έχω κουραστεί να βρίσκω τίτλους για 51 κομμάτια και μου έχουν ξεμείνει λίγα... Cello 9.ogg Goblin dance (the goblin dance) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 The whirligig The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 υπέροχο κομμάτι (αν θυμάμαι και άλλα που έχεις βάλει, τελικά δεν ξέρω αν θα μ αρέσει το παιχνίδι αλλά θα ψάξω σίγουρα το soundtrack)... η παραγωγή λίγο "σκληρή και στενή" για τα δικά μου γούστα αλλά περί κολοκυθόπιτας τα γνωστά... για τίτλο θα πρότεινα το "Gyroscope"... καλή συνέχεια Νικόλα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2021 Σε ευχαριστώ Νικόδημε, Το παιχνίδι είναι μάλλον πιο πολύ ένα music training app, για παρτιτούρες... παρά ένα παιχνίδι, αλλά προσπαθώ να το περάσω έτσι... Ναι, πρέπει να είναι καθαρά τα πάντα στις ηχογραφήσεις, γιατί ο παίκτης θα πρέπει να ακούει τι παίζει κάθε φορά. :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2021 Υπέροχο, μπράβο! Η ηχογράφηση έχει γίνει με φυσικά όργανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση