fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πάντως προβλέπω στο επόμενο live τους, να κάνουνε ουρά οι θεατές για ποιος θα πρωτοανέβει πάνω να τον κατουρήσει η κερία ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Πωω.. θα έχει σκάσει απο τη ζήλεια της η Μαντόνα που δε το σκέφτηκε πρώτη.. αλλά, αν δεν κάνω λάθος, κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η Ντεμπι Χάρι το ΄82(;;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Ζηλεύω, εγώ δεν μπορώ άμα υπάρχει κάποιος στο δίπλα δωμάτιο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, panorios είπε εγώ δεν μπορώ άμα υπάρχει κάποιος στο δίπλα δωμάτιο. Παρομοίως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 παράλληλα τραγούδαγε... I think I heard a shot! Την επόμενη σίγουρα θα βάλει κοντά το μικρόφωνο να ακουστεί. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2021 gg allin wannabήδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση