dimsonic Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, kpeyos είπε Εμένα μου το κατέβασε. Δοκίμασα και τα AIFF και δουλεύουν κανονικά. Δοκίμασε με δεξι κλικ πάνω στο λινκ->open in new incognito window κι όταν ανοίξει το παράθυρο κάνε refresh πάνω στη διεύθυνση. Μετά από ένα πρόχειρο google search γιατί δεν ξέρω από Cubase, είδα ότι τα impulse responses τα φορτώνεις στο REVerence. το δοκίμασα σε ξεχωριστό παράθυρο και Incognito και δεν με refresh έγινε όμως βρήκα όμως και αλλού και κατέβασα μερικά Τα φόρτωσα με το reverence κάτι κάνουν, αλλά θέλει ψάξιμο να δω αν όντως είναι συγκρίσιμα με το hardware Ευχαριστώ πάντως. Βοήθησες. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε το δοκίμασα σε ξεχωριστό παράθυρο και Incognito και δεν με refresh έγινε όμως βρήκα όμως και αλλού και κατέβασα μερικά Τα φόρτωσα με το reverence κάτι κάνουν, αλλά θέλει ψάξιμο να δω αν όντως είναι συγκρίσιμα με το hardware Ευχαριστώ πάντως. Βοήθησες. Παρακαλώ. Δες και τα άλλα links που συμπλήρωσα. Σίγουρα πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις του REVerence. Σου προτείνω επίσης για πολλούς λόγους το REVerence να το βάλεις 100% wet σε κάποιο send. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, kpeyos είπε Σου προτείνω επίσης για πολλούς λόγους το REVerence να το βάλεις 100% wet σε κάποιο send. Αυτο εκανα. Να δω πως ακουγεται σκετο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση