Αετός Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Γνωρίζει κάποιος, που μπορώ να βρώ, μαγνήτες Fender όχι σετ, αλλά μεμονωμένα; Ούτε καν στο ebay δεν βρήκα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Δεν έχω πετύχει ποτε. Μόνο σε dimarzio και duncan Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Έστειλα στο Θωμά και στη Fender και δέν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Τι ακριβως μαγνητες ψαχνεις?Αυτην την στιγμη υπαρχει πχ στο smart ενας μεμονωμενος fender telecaster bridge (δεν γνωριζω τον πωλητη) κατα καιρους εχω δει πολλες φορες μεμονωμενους και απο strat και απο tele, κυριως απο american standard αλλα και αλλα μοντελα, noisless, texas κλπ Εννοεις καινουριους? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, qesh είπε Τι ακριβως μαγνητες ψαχνεις?Αυτην την στιγμη υπαρχει πχ στο smart ενας μεμονωμενος fender telecaster bridge (δεν γνωριζω τον πωλητη) κατα καιρους εχω δει πολλες φορες μεμονωμενους και απο strat και απο tele, κυριως απο american standard αλλα και αλλα μοντελα, noisless, texas κλπ Εννοεις καινουριους? Για strat θέλω, έναν cs 69 κι έναν middle Fat 50s. Προτιμώ καινούργιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Η Fender πουλάει μόνο set μαγνητών. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2021 Καινουργιους δεν γινεται. Θα βρεις μεμονωμενους μεταχειρισμενους ebay reverb, η εδω αγγελιες. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση