manitsa7 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Δεν βλεπω κινηση τελευταια στο DIY,υποθετω κανουν ενα διαλλειμα οι μαστορες ηθελα εναν ενισχυτη τυπου vox για αλλαγη και συγκεκριμενα ηθελα κατι σε ef86 preamp και 2x el84 output να παιζει γυρω στα 15-18watt,οποτε κατεληξα σε matchless (οχι οτι δεν υπαρχουν και αλλες επιλογες απλα αυτο μου εκανε κλικ) Το budget ωστοσο που ηταν γυρω στα 1000 ευρω να διαθεσω δεν αγγιζε καν ουτε μισο μεταχειρισμενο matchless μετα απο ψαξιμο βρισκω στον ceriatone εναν ενισχυτη ακριβως οπως τον ηθελα,δλδ το δευτερο καναλι (ef86) ενος matchless dc30 και δυο el84 αντι για 4 στελνω στον ceriatone για μονταρισμενη κεφαλη χωρις καμπινα,μετασχηματιστες και λαμπες(σου δινει την επιλογη να επιλεξεις).Μου απανταει οτι θελει εξι μηνες τουλαχιστον για να παραδωσει ετοιμη κεφαλη και μου λεει υπαρχει η επιλογη να παρεις ολα τα εξαρτηματα (-150 δολαρια της συναρμολογησης) και να το φτιαξω,οποτε μπηκα παλι στο τρυπακι μετα τα πεταλια να φτιαξω ενισχυτη !! υποψιν οτι εχω ασχοληθει στο παρελθον και ξερω ποσο επικυνδινο ειναι λογω των υψηλων τασεων!! μετασχηματιστες-τσοκ πηρα απο Ελλαδα thermionic lab,πολυ ευχαριστημενος και σε λογικες τιμες λυχνιες ολες nos καμπινες σε μαραγκο και μετα ντυσιμο με tolex απο εμενα μου στοιχισε γυρω στα 1100,επειδη εβαλα nos λυχνιες ανεβηκε το κοστος για καλη μου τυχη επαιξε με την πρωτη οποτε δεν ειχα μπλεξιματα δοκιμασα celestion v30 και jensen alnico blackbird μου αρεσε λιγο παραπανω το jensen οποτε αφησα αυτο προς το παρον παιζει πολυ δυνατα για τα watt που ειναι,bright και chimey με ωραιο break up 21 2 http://learntheguitar.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Μύρισε σολντερίνη... Μπράβο manitsa7.., αν και σε ζηλεύω-φθονώ λίγο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Πανεμορφος ενισχυτης. Μπραβο! 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Μπράβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Όχι Manitsa, αλλά Manoula77777 εισαι στα DIY! Καλορίζικος! 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Μερακλής, μπράβο 1 1 Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ECC803s Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Εξαιρετικά καλόγουστες επιλογές σε tolex και grillcloth. NOS ακούσαμε όμως και NOS δεν είδαμε... [Ή μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι, ούτε ακούσαμε.] Clips please! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manitsa7 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, ECC803s είπε NOS ακούσαμε όμως και NOS δεν είδαμε εχεις δικιο δεν ειχα βγαλει φωτο με τις λυχνιες,παντως ειναι μια tungsram ef86,μια trigon 12ax7 μια valvo gz34 και 2x 6n14n(el84) russian reflektor για κλιπ ναι θα κανω κατι http://learntheguitar.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 δεν παίζει να είναι τόσο όμορφος! με υγεία και θα γίνει μαγεία! 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2021 Εκθεσιακό κομμάτι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση