loucas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Απο την αποχώρηση μου και μετά κατέρρευσε το banking στην Ελλάδα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, loucas είπε Απο την αποχώρηση μου και μετά κατέρρευσε το banking στην Ελλάδα.... Ναι αλλά σε κέρδισε και ανέβηκε ποιοτικά η τηλεόραση..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2021 Το ρημάδι το χρήμα τιι κάνει ... Έφυγα απο τα Vault και τα Gευρώ και πάλι με λεφτά έμπλεξα .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 11:40 ΠΜ, cigaret13 είπε Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 11:40 ΠΜ, cigaret13 είπε Τρία καφάσια ροδάκινα (γιαρμάδες για σας τους νότιους...) φτάνουν για το Roland V-synth σου...; Όταν θα πάει 100 ευρώ το ροδάκινο (ο γιαρμάς είναι άλλη ποικιλία) κάποιος θα σου στέλνει pm για ανταλλαγή. 1 ώρα πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Μα δεν έχω Roland V-Synth. Αλλά εύκολα θα έδινα ένα οικοπεδάκι 200 τ.μ. για να το αποκτήσω.. ούτε οικοπεδάκι έχω βέβαια, αλλά λέμε τώρα Δεν το έγραψε για σένα. Κάποιος έχει και V-Synth, και εξοχικό στο Κολωνάκι ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση