fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ο @cos_dr θα σου πει ότι δεν έγινε ποτέ αυτο :)...θα σου πει ότι οι....τραπεζίτες (και οι κυνοδοντες) χρεοκοπησαν τη χώρα :) Not worth beating a dead horse. Υameth τι να κανουμε ειναι μια πραγματικοτητα. Κ δεν ειναι θεμα εμπαθειας, καθοτι ολοι γνωριζουμε οτι η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια δεν ειναι ιδιον του δημοσιου. Απλα περιγραφει μια συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια καλλιστα (και πολλακις) υπαρχει κ στον ιδιωτικο τομεα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε πάλι στο δημόσιο καταλήγουμε τη κουβέν Ε εντάξει στη χώρα που ζούμε είναι μοιραίο μια και δεν υπάρχει τίποτα που τυπικά ή ουσιαστικά να μην ΕΙΝΑΙ δημόσιο ή να μη ΔΟΥΛΕΥΕΙ σαν δημόσιο... :) 10 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε και πολύ καιρό μιας και η κάρτα μου έλυσε τα χέρια, το πορτοφόλι μου είναι μεταλλικό, μικρό και εύχρηστο. Εγώ παραμένω γερολαϊκός (2 ευρώ από το περίπτερο στη γωνία) Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε ...ολοι γνωριζουμε οτι η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια δεν ειναι ιδιον του δημοσιου. Απλα περιγραφει μια συγκεκριμενη νοοτροπια η οποια καλλιστα (και πολλακις) υπαρχει κ στον ιδιωτικο τομεα. Αυτό το δέχομαι. Χτες έγραψα ενα βιντεο με γκρίνια μετα απο επίσκεψη σε γνωστό κατάστημα, για να ξεθυμάνω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Αχεμμμ... πάλι στο δημόσιο καταλήγουμε τη κουβέντα. Τα έχουμε χιλιοπεί, όχι άλλο. Θα βάλω φίλτρο να σβήνει αυτόματα κάθε σχετική αναφορά, σας προειδοποιώ. Εδω και πολύ καιρό μιας και η κάρτα μου έλυσε τα χέρια, το πορτοφόλι μου είναι μεταλλικό, μικρό και εύχρηστο. εδώ και λίγους μήνες χρησιμοποιώ το secrid που είναι το καμάρι της Ολλανδίας. https://everydaycarry.com/secrid-wallet-review βγαίνει και σε έκδοση πορτοφόλι ή μπορει να τοποθετηθεί σε πορτοφόλι αν θελεις. Μοναδικό μειονέκτημα η ....γκουμούτσα ελληνική ταυτότητα, που όταν την είδε ο Ολλανδός πωλητής κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Τελικά βρήκα ένα που κάπως τα βόλεψε όλα. Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2021 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε γκουμούτσα ελληνική ταυτότητα, που όταν την είδε ο Ολλανδός Η νέες ταυτότητες θα είναι και ψηφιακές οπότε το μόνο που θα χρειαζόμαστε θα είναι το κινητό μας (προσωπικά δεν κουβαλάω ποτέ φυσικές κάρτες, πληρώνω με το smartphone μου). Οπότε υπομονή μέχρι να βγούνε. Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Οπότε υπομονή μέχρι να βγούνε. μετα το μετρό της Θεσσαλονίκης το καλύτερο που άκουσα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Κλασσικά πράματα ρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Δεν έχω πορτοφόλι αδέρφια. Τζάμπα θα το κουβαλούσα μαζί μου ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Πάνος Χελιδόνης είπε Κλασσικά πράματα ρε.. Άλλος Μπρούκλης από εδώ.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2021 για όσους δεν το διάβασαν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση