dimsonic Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 βασικά ό,τι έχει το cubase, ή ό,τι βρήκα σε free. Επίσης πρόσφατα βρήκα IR για το cubase. Οταν ηχογραφώ θέλω να ακούω το reverb την ώρα που παίζω οπότε έχω το lexicon mx200 (φέτα) και γράφω μ αυτό συν άλλο ένα track dry την κιθάρα, αν θέλω να προσθέσω κάτι πάνω της αργότερα. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 -25% σε Fabfilter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 να προσθέσω ότι γενικά τα βάθη της lexicon θεωρούνται πολύ καλά εδώ και καμιά 40ριά χρόνια, αλλά είναι και ακριβά και απαιτούν dongle για κλείδωμα που πωλείται έξτρα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Για όποιον ενδιαφέρεται, η Positive Grid έχει 60% έκπτωση για το BIAS FX 2 την elite έκδοση. Με την έκπτωση το δίνει 119$ (100€). Είναι εξαιρετική standalone και VST εφαρμογή προσομοίωσης για ενισχυτές, πετάλια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2021 Το s-gear 2.9 της scufham στα 91 δολ ή 81 ευρω. Ποτε δεν ηταν πιο χαμηλα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2021 στις 8:47 ΠΜ, mpamps είπε Μιας και μπήκα στο χώρο, για reverb τι χρησιμοποιείς; Προτείνω το LX480 Complete της Relab και το Seventh Heaven Pro της Liquid Sonics Έχουν γυρω στα 150€ το καθένα αλλά έχουν και τις απλές εκδόσεις με λιγότερες παραμετρους με γυρω στα 50 60 €το καθένα. Καλη επιλογή είναι επίσης και το Verbsuite Classics του Slate Επεξεργασμένο 26 Νοεμβρίου 2021 από Spiros Poullos 1 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Spiros Poullos είπε Προτείνω το LX480 Complete της Relab και το Seventh Heaven Pro της Liquid Sonics Έχουν γυρω στα 150€ το καθένα αλλά έχουν και τις απλές εκδόσεις με λιγότερες παραμετρους με γυρω στα 50 60 €το καθένα. Καλη επιλογή είναι επίσης και το Verbsuite Classics του Slate Υποθετω το lx480 παραπεμπει σε lexicon 480 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Υποθετω το lx480 παραπεμπει σε lexicon 480 Ναι και είναι ότι "πιο κοντά" στο hardware (συμφωνα με ένα δάσκαλό μου που το ξερει απέξω κ ανακατωτα) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Spiros Poullos είπε Ναι και είναι ότι "πιο κοντά" στο hardware (συμφωνα με ένα δάσκαλό μου που το ξερει απέξω κ ανακατωτα) όπως είπαμε σε άλλο νήμα, τα ir του lx480 υπάρχουν έξω στο νετ διαθέσιμα για όποιον έχει τρόπο να τα χρησιμοποιήσει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε όπως είπαμε σε άλλο νήμα, τα ir του lx480 υπάρχουν έξω στο νετ διαθέσιμα για όποιον έχει τρόπο να τα χρησιμοποιήσει Ναι αλλά εγώ μιλάω για τις παραμετρους. Και στο Verbsuite Classics υπάρχει αλλά δεν έχει ίδιες ρυθμίσεις με το Relab. Όπως επίσης και στο BM7 expansion του Slate δεν είναι ίδιες οι παράμετροι με το Seventh Heaven που είναι "αντιγραφή" του Bricasti. Προς Θεου δε λεω οτι ειναι "κακό". Αν θες όμως ένα plugin με ίδιες παραμετρους με το hardware unit πας σε Relab (ή UAD) για το Lexicon και σε Seventh Heaven για το Bricasti. Δειτε και ένα συγκριτικό των presets μεταξυ Relab και Slate www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση