ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2021 Στην αρχή, όταν είδα τον τίτλο νόμισα οτι είναι κάτι σαν κάλεσμα, να μπούμε και να γράψουμε όλοι τα πρώτα μας live (εμένα ήταν το 1993). Αλλά μετά κατάλαβα τον αναμνησιακό χαρακτήρα της ανάρτησης.. και τώρα, με αυτό που γράφω νομίζω οτι παρακινώ κι άλλους να γράψουν πότε ήταν το πρώτο τους live ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε και τώρα, με αυτό που γράφω νομίζω οτι παρακινώ κι άλλους να γράψουν πότε ήταν το πρώτο τους live ;-) γιατί όχι..? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2021 ΟΚ, ήμουν 15 χρονών το '93, πήγαινα στην 1η Λυκείου κι έπαιξα drms σε ένα σχολικό συγκρότημα για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς. Στη φωτό διακρίνουμε, αριστερά τον Ίωνα Χριστοφιλόπουλο (μετέπειτα σόλο τραγουδοποιό) και δεξιά τον Παναγιώτη Παπακαλούση (μετέπειτα ηχολήπτη) με δανεική κιθάρα απο τον μπασίστα (αλλά με δικά του πετάλια) και τα τύμπανα που παίζω ήταν νοικιασμένα απο το στούντιο των Τσοπάνα Rave στους ΑγιΑνάργυροι (άκλιτο). 2 ώρες λίστα, κυρίως διασκευές απο ελληνικά έντεχνα και ροκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση