Anouvis_GR Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Λοιπον, επειδη το περιμενα για την Tascam ( και καποια στιγμη περιμενω και για Maudio ) καποιες αναφορες, και επειδη εκανα την μικρη μου ερευνα πρωτα ( ειπαμε μαμακας, αλλα γιατι να καταληξω σε προϊοντα της Behringer αμεσως? ), διαπιστωσα πως υπαρχουν συνεχως ερωτησεις και προβληματα με φτηνα tascam και maudio. Αντιθετως, περα απο το κλασσικο "μμμ..ειναι behringer ρε φιλε", δεν διαπιστωσα κατι αντιστοιχο για αυτα που ενδιαφερομαι. Μια σωστη ερωτηση ειναι γιατι το θελω το Ultragain 2200. Και γιατι να μην επιλεξω μια καρτα που οχι μονο να παρεχει ενισχυση, αλλα και πολυκαναλη ηχογραφηση; Η απαντηση ειναι απλη. Το ultrgain 2200 το εχω ακουσει και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Περα απο αυτο, ειναι ενα rack, που σημαινει πως μπορω να το κουβαλησω παντου, μπορω να το χρησιμοποιησω και στο μεγαλο συστημα και στο μελλον δεν θα μου παει ποτε "αχρειαστο". Το πιο σημαντικο για μενα ειναι να εχω ενα διαχρονικο εργαλειο με το μικροτερο κοστος και με μεγαλη ευελιξια. Συγνωμη, αλλα βρειτε μου ενα DI/Mic amplifier στα 130Ε και θα παω αμεσως προς τα εκει. Ξεχασα να αναφερω πως παντα με ενδιαφερει η διαχρονικοτητα σε σχεση με την τιμη και την ευελιξια του. Πχ, μια καρτα με phantom power ειναι ο,τι το καλυτερο..ομως παραμενει μια καρτα η οποια δεν θα ξεπερασει το μεσο ορο ποιοτητας ενος ξεχωριστου συστηματος ενισχυσης... Τελος αν καποια στιγμη μπορω να υπολογιζω στην αγορα μια καλυτερης καρτας, τοτε περα απο τα 48Ε της U Control, δεν νομιζω πως θα κλαιω χρηματα! Οπως επισης και το αντιστροφο..Η αγορα ενος καλυτερου mixing rack, δεν θα αφοπλισει το 2200, αφου ανα πασα στιγμη ειναι μαχιμο :) Γι'αυτο υπολογιζω στα μηχανηματα που προτεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2007 1) Ως πακετο για live ( με ενα midi controller και εναν VST host σαν το Cubase ) μαζι με τον κλασσικο μου hardware εξοπλισμο ( μην μιλησετε για κινδυνους σταθεροτητας του συστηματος' date=' τους γνωριζω πολυ καλα ). [/quote'] Απλώς μακριά από cubase για Live. Σε αυτόν τον τομέα κλάσεις ανώτερο το Live της Ableton (είτε για dj είτε για "παίξιμο"). Τώρα αυτά τα windows (media center) δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ειδική τους έκδοση που έρχεται μαζί με τα λεγόμενα media pc. Pc δλδ επικεντρωμένα σε Multimedia εφαρμογές (μουσική, ταινίες, απ' ευθείας σύνδεση με tv, ....). Κοινώς αέρας κοπανιστός για αυτούς που θέλουν pc ή laptop για δουλείες πέραν των ταινιών και μουσικής. Να και 1 συγκριτικό μεταξύ ορισμένων: http://multimedia-pc-review.toptenreviews.com/ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Boukaw τα τελευταια 4 χρονια χρησιμοποιω το Cubase SX χωρις κανενα προβλημα. Οταν μιλαω για live συνθηκες, εννος 3-4 συγκεκριμενα VSTi τα οποια θα "κλεινω" οταν τελειωνω μαζι τους. Κυριως παιζω με rock μπαντες, οπου θελω συγκεκριμενους ηχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 +1 για το U-CONTROL UCA202, το έχει γνωστός μου στο λάπτοπ και στον επιτραπέζιο και ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PanosTS Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Εχω και εγώ το UCA202. Αλλά έχω ένα προβληματάκι. Το output volume level είναι πολύ χαμηλό και δεν βρίσκω από που να το ρυθμίσω. Μήπως ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Boukaw τα τελευταια 4 χρονια χρησιμοποιω το Cubase SX χωρις κανενα προβλημα. Οταν μιλαω για live συνθηκες' date=' εννος 3-4 συγκεκριμενα VSTi τα οποια θα "κλεινω" οταν τελειωνω μαζι τους. Κυριως παιζω με rock μπαντες, οπου θελω συγκεκριμενους ηχους.[/quote'] Α νόμιζα ότι εννοούσες κάτι πιο ηλεκτρονικό και καλά λούπες από 'δω λούπεσ από κει και άλλα τέτοια ωραία "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Οχι βεβαια! Συγνωμη, αλλα μασημενη τροφη ποτε δεν θα μ'αρεσε να δωσω σε κοινο οταν ειμαι με μπαντα! Δεν μιλαμε για one man show, που λογικο ειναι να "ταϊζεις" το κοινο ( και σιγουρα το ξερουν οι περισσοτεροι απο κατω ). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση