Προς το περιεχόμενο

Dimsonic - Η συμμετοχή στο Adam audio Halloween Soundtrack Competition 2021

dimsonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

spooky το 3ο δεν θα το έλεγα

εδώ τα λέει

https://www.adam-audio.com/en/soundtrack-competition-2021-halloween-edition/?mc_cid=df3457dee1&mc_eid=8430c8438f

δεν ξέρω αν υπήρχε κάτι άλλο που δεν βρίσκω τώρα.

Βασικά η απλοϊκή μελωδία του παιχνιδιού σε αποσπάει από τα ελάχιστα spooky εφέ και σίγουρα υπάρχουν σκηνές που δεν τονίζονται.

Επίσης το δεύτερο το βρήκα επίσης λίγο εκτός προδιαγραφών, καθώς έχει ανάσες και γρυλίσματα που πάλι θα τα έβαζα στην κατηγορία των ηχητικών εφέ και όχι του music score.

Και τα τρία βραβεία σίγουρα έχουν τα τρία παρακάτω συστατικά ενώ το 3ο δεν με τρομάζει καθόλου, αν και είναι το πιό musically inventive.

Και γω στο δικό μου δίνω μια ιδέα ...λύτρωσης ή happy end στο τέλος με το glockenspiel, αλλά μόνο όταν αποκαλύπτεται απο το σενάριο ότι είναι φάρσα.

Πάντως σίγουρα στο διαγωνισμό δεν βοήθησε καθόλου το βίντεο που ήταν φυσικά πολύ πρόχειρο για το στήσιμο του διαγωνισμού και μόνο, καθώς είχε πολύ ερασιτεχνικό μοντάζ.

Αυτά νομίζω ζητούσε

The most creative, musically inventive and terrifying soundtracks will be in with a chance to win some extra special prizes. 

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ αυτοί οι διαγωνισμοί, όσο πάνε και γίνονται όλο και πιο "περίεργοι". Θα ήθελα να έχω λάβει μέρος, ιδιαίτερα τώρα που βλέπω τους νικητές, αλλά δε το είδα πουθενά. Προσωπικά, δε μου άρεσε κανένα από τα νικητήρια entries, ούτε καν λίγο. Το επίπεδο μου φαίνεται αρκετά χαμηλό, και σαν ιδέες και σαν εκτέλεση. Από την άλλη, όταν εμπλέκονται επαγγελματίες του χώρου σε τέτοιους διαγωνισμούς, το επίπεδο ανεβαίνει σε βαθμό που ένας αρχάριος που πραγματικά θα επωφεληθεί από τα βραβεία, δε θα έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει.

Του Dim μου άρεσε περισσότερο σαν ιδέα, αν και είχε το μειονέκτημα ότι τα sound effects ήταν περιορισμένων προδιαγραφών.

Πολύ πιστεύουν ότι η κατηγορία τρόμου είναι πιο εύκολη από άλλες, αλλά δεν είναι αλήθεια, έχει τη δική του δυσκολία.

Δυστυχως οι επαγγελματιες που νοιαζονται στο ελαχιστο για τα βραβεια τρεχουν να επωφεληθούν απο τα κλικς στα καναλια τους. Και ακομα γι αυτο και μονο πεφτουν σαν τα κορακια ακομα και πανω σε ψιχουλα.

Εγω εκανα κατι εκ των ενόντων συνειδητά και το ανεβασα σχεδον την αλλη μερα που ξεκινησε ο διαγωνισμός. Θα μπορουσα λιγο παραπανω να το εψαχνα και να το βαλω στη ληξη. Προτιμησα ομως γνωρίζοντας τα αποτελέσματα να επωφεληθω εστω της λιγης δημοσιότητας που κερδιζει κανεις οσο διαρκεί.

Δημοσιοτητα....τι λεμε τωρα....

Παντως με ξελαφρωνει παντα ως διαδικασια και εμπειρια και ευχαριστως θα το ξανακάνω 

με σήμα το μπιφτέκι

• Moderator

Πολύ ενδιαφέρουσα η συμμετοχή σου. Μου άρεσε κι απ την αρχή που την είχα ακούσει. Ίσως αν έκανα κάτι διαφορετικό θα ήταν σε επίπεδο mastering να είναι λίγο πιο compressed.

Άκουσα και τις νικήτριες συμμετοχές κι αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχαν περισσότερα στοιχεία sound design.

Το πρώτο βραβείο ξεκινούσε πολύ καλά σε στυλ που θύμιζε αρκετά Xenakis με τα διάφορα clusters και τα κρουστά αλλά γρήγορα έχανε το ενδιαφέρον του και κατέληγε να είναι κάτι που εύκολα φτιάχνει κανείς με συγκεκριμένα instruments του Kontakt.

Το δεύτερο ήταν ίσως το πιο ενδιαφέρον απ όλα και το τρίτο καλή ιδεούλα αλλά μέχρι εκεί, δε με τρέλλανε η ανάπτυξή της.

3 λεπτά πριν, kpeyos είπε

Πολύ ενδιαφέρουσα η συμμετοχή σου. Μου άρεσε κι απ την αρχή που την είχα ακούσει. Ίσως αν έκανα κάτι διαφορετικό θα ήταν σε επίπεδο mastering να είναι λίγο πιο compressed.

Άκουσα και τις νικήτριες συμμετοχές κι αυτό που παρατήρησα ήταν ότι είχαν περισσότερα στοιχεία sound design.

Και γω τετοιες ενστασεις ειχα. Οτι καποιοι έριξαν εφε οταν εγω τσιγκουνευτηκα ηχους επειδη δεν ηταν τοσο ...μουσικοι.

Αλλα τα εχουν αυτα οι διαγωνισμοί 

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου