fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ είμαι πετροβολημένος με τα JB. Τα αυτιά μου έχουν "κουρδίσει" επάνω στον ήχο τους. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ... 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ας πούμε ότι σε άκουγα... κάπου Στο ραδιόφωνο της εκκλησίας φαντάζομαι .... Επεξεργασμένο 1 Νοεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Ναι, καραμούζα (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) ... Βέβαια κάποιος μπορεί να είναι ΜΜ addicted. Αν είναι δεν θα πλησιάσει μια κόπια. Αν πάλι κάποιος θέλει να γίνει ΜΜ addicted, εκεί θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για το original, διότι η κόπια όχι δεν θα του καλύψει το addiction, δεν θα του το προκαλέσει καν... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Είναι σίγουρα NO από εμένα 5χορδο των 200 ευρώ. Και αυτό γιατί 99% θα ακολουθήσει νέο thread με τίτλο "δεν ακούγεται καλά η Β να αλλάξω μαγνήτες;" Πεντάχορδα από εδώ ... https://www.sandberg-guitars.de/basses/ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πεντάχορδα από εδώ ... https://www.sandberg-guitars.de/basses/ Και απ' εδώ και από αλλού, δεν είναι εκεί το θέμα. Το παράδειγμα περί νέου thread δεν είναι fictional. Τα παρελθόντα έτη ανάλογα νήματα έκαναν παρέλαση στο "μαγαζί"- φθηνό 5χορδο, δεν "λαλάει" καλά η Β, να αλλάξω μαγνήτες μπας και παίξει; Βέβαια αν κάποιος έχει 200 ευρώ για ένα introduction στα 5χορδα, γιατί όχι... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και απ' εδώ και από αλλού, δεν είναι εκεί το θέμα Για την φουκαριάρα την B το πόσταρα. Ίσως η καλύτερη B που έχω ακούσει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ίσως η καλύτερη B που έχω ακούσει. Το λες γιατί μάλλον δεν έχεις ακούσει την απόλυτη Β. Και αυτή είναι των Dingwall- το ultimate σονάρισμα. Βέβαια αυτή είναι άλλη κουβέντα... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το λες γιατί μάλλον δεν έχεις ακούσει την απόλυτη Β. Και αυτή είναι των Dingwall- το ultimate σονάρισμα. Βέβαια αυτή είναι άλλη κουβέντα... Δεν είμαι μπασίστας και μου τρέχουν τα σάλια με τα Dingwall. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Δεν είμαι μπασίστας και μου τρέχουν τα σάλια με τα Dingwall. Ναι ρε παιδί μου, αλλά είναι fan fretted και δεν μπορώ να παίξω ακκόρντα με μπαρέ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ναι ρε παιδί μου, αλλά είναι fan fretted και δεν μπορώ να παίξω ακκόρντα με μπαρέ. Ναι, αλλά εκεί είναι και το "μυστικό" του σοναρίσματος. Βέβαια τα Dingwall είναι love/hate material. Δεν είναι για όλους λόγω αυτής της "ιδιαιτερότητας", αν και είναι απλά συνήθειο. Καλά, δεν είναι για όλους βέβαια λόγω και της τιμής τους, αν και έχει βγάλει και πιο "φθηνά" μοντέλα. Όμως σε σχέση με τα ακριβά- που δεν είναι αυτά που κυκλοφορούν στον Thomann- τα μπράτσα τους είναι πολύ πιο... μπαμπάτσικα. Ή να το θέσω διαφορετικά: Αν σου αρέσουν τα Ρ μπράτσα, δικό σου. Όμως στα ακριβά μοντέλα τα μπράτσα είναι "αέρας" ή κατ' αναλογία κάτι σαν slim C shape ενός Geddy Lee JB (αν και αναφέρομαι σε 5χορδα). Θυμάμαι που είχα πιάσει ένα από τα πρώτα Combustion και μετά ένα άλλο από μια πολύ ακριβή σειρά (μπορεί αν ήταν Prima Artist ή κάτι συναφές) και για τα γούστα μου ήταν η μέρα με τη νύχτα. Το μπράτσο του Combustion μου έκανε για... ρόπαλο (Precision ένα πράμα) 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ναι, αλλά εκεί είναι και το "μυστικό" του σοναρίσματος. Ναι βρε το ξέρω, πλάκα έκανα. Μπαρέ ακκόρντα δεν παίζω ούτε στην κιθάρα. Επεξεργασμένο 1 Νοεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση