Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Δεν ξέρω. Εμένα μου ακούγεται υπερβολικά ψηφιακό. Δηλαδή αν θες οπωσδήποτε κάτι σε κόμπακτ μέγεθος για μια γρήγορη εγγραφή ή ένα τζαμ, οκ. Αλλά αν μιλάμε για σοβαρή δουλειά, πας αναγκαστικά στο real thing: Φακές με πολύ κρεμμύδι και ribbon μικρόφωνο με pop filter. 1 6 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε και ribbon μικρόφωνο με pop filter. Το μικρόφωνο πώς το τοποθετείς? Στην άκρη της σχισμής ή μπροστά της? Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου 2021 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Νομίζω ότι κάτι τέτοιο ακούει στα αυτιά του και ο θείος μου όταν ακούει τα distortion guitar pedals μου (και σκέφτεται ότι "κιθάρα=Κώστας Χατζής", καταλαβαίνετε... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Θα δουλεύει άραγε κάτω απ τα σκεπάσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε πας αναγκαστικά στο real thing: Φακές με πολύ κρεμμύδι και ribbon μικρόφωνο με pop filter. Και φυσικα, απαγορεύεται να υπάρχουν πάνω στο stage αναμμένα τσιγάρα, καθώς και στις πρώτες 5 σειρές των θεατών.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Ωραία ιδέα. Ξεκινάω crowdfunding για profiler. Θα χρειαστούν samples. 2 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Φακές με πολύ κρεμμύδι Χωρίς να έχεις πετάξει το πρώτο νερό βράσης. Ειδάλλως, πάπαλα. 1 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Το θέμα δεν είναι μόνο ακουστικό. Πρέπει να διεγερθούν όσες περισσότερες αισθήσεις γίνεται. Νομίζω μια ομελέτα με μπρόκολο θα έδινε το κάτι παραπάνω... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα με τα ψηφιακά.... Αυτά στο clean είναι μια χαρά ....στην παραμόρφωση αρχίζουν και ζοριζονται.... Εδώ έχουμε πολύ καλή λειτουργία στην παραμόρφωση...τι γίνεται όμως αν κάποιος θέλει να αναπαράγει clean ήχο; (Λεγόμενες τζουφιες η Πορδες Θήτα από το μακρόσυρτο ...θθθθθθθθ....) Έχω ξαναπεί ότι σε αυτόν τον κλάδο η τεχνολογία θα μπορούμε να πούμε ότι έχει πάει μπροστα μόνο όταν μια πορδή θα μπορεί να αποστέλλεται μέσω viber όχι όμως μόνο ήχος αλλά αυτούσια....αναλόγως τα mb που θα βλέπεις στο εισερχόμενο θα ξέρεις αν πρέπει να το ανοίξεις η όχι....τεσπά...πεταμένα λεφτά το πεταλακι.... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2021 Φανταστειτε αυτο σε boutique 4 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση