Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 το δεύτερο μου single!! με 80s hard rock / heavy metal διάθεση!! Νεκτάριος Τσατταλιός - vocals Τάκης Τσαμουρόπουλος (playloud) - guitars Τάσος Κολλιός - drums Κώστας Ζώτος - keyboards και εγώ στο μπάσο!! ελπίζω να σας αρέσει και να σας φτιάξει την διάθεση! 4 The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Ωραίος. Πες του Τάκη χαιρετίσματα από Νέα Σμύρνη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2021 Καλό το κομμάτι, όντως μου έφτιαξε τη διάθεση. Το σόλο κιθάρας είναι υπερηχητικό, μπράβο Τάκη. Υ.Γ. καλό και το Lordικό σόλο αρμονίου. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 Μπράβο Θανάση, εξαιρετικό κομμάτι! Πολύ ανεβαστικό και με ωραία παιξιμάτα από όλους τους συμμετέχοντες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 Solo εκατομμυρίων στην κιθάρα και στα πλήκτρα! Πολύ καλό μου άρεσαν πολυ και οι δεύτερες/background φωνές . Η lead φωνή καλή αλλά μου ακούστηκε λίγο ''θαμμένη" στο mix . Τέλος αν οι στιχοι λένε ''love will be my remedy" είναι κρίμα η λέξη love να προφέρεται έτσι (ακούγεται λόβ) αν δεν λέει love και ακούω λάθος ζητώ συγγνώμη. Μου κάνει εντύπωση γιατί κατά τα λοιπά ο τραγουδιστής έχει μια χαρά προφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, roberto30 είπε Τέλος αν οι στιχοι λένε ''love will be my remedy" είναι κρίμα η λέξη love να προφέρεται έτσι (ακούγεται λόβ) αν δεν λέει love και ακούω λάθος ζητώ συγγνώμη ευχαριστώ πολύ! για να κάνουμε και λίγη πλάκα, δεν έχει μάθει να αγαπά γι'αυτό το λέει έτσι!! συν ότι έχει επιρροή από scorpions !!! 2 The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση