ignantios Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 2 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό το τραγούδι μου αρέσει γιατί η εισαγωγή είναι ίδια με το Judas του Malmsteen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Αυτό το τραγούδι μου αρέσει γιατί η εισαγωγή είναι ίδια με το Judas του Malmsteen. Οχι δεν ειναι ειναι ιδιο το ριφ, ειναι...σχεδον ιδιο. Ρυθμικα εχει μια μικρη διαφορα. Αν θες τελειως ιδιο χηαρ γιου αρ Το αντεξα βεβαια ειναι κλασεις ανωτερο... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2021 Ως fan του Malmsteen, ανέκαθεν είχα ένα soft spot για το "Άντεξα". Μόλις το παίξαμε με την παλιά μου μπάντα ανέβηκε αισθητά η γυναικεία παρουσία στα lives, οπότε ένας λόγος παραπάνω. Στα του cover, τρέχετε λιγάκι αλλά κι εμείς τρέχαμε γιατί μας παρασέρνανε από κάτω οι κορασίδες. Τουλάχιστον τρέχετε όλοι μαζί και έδωσες και πόνο στο solo. Ωραίοι! 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σχολιαζοντας πριν το απο που ειναι...δανεισμενο το θεμα του αντεξα, ξεχασα να δωσω τα ευσημα στη μπαντα. Μπραβο κ για την επιλογη (τη γουσταρει πολυ ο κοσμος σε ποπ προγραμμα) κ για τη διασκευη. Κ λιγο παραπανω στον Ιγνα που του φερθηκε ακριβως οπως πρεπει. Σολαρα! Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2021 από billaraskats27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση