dimsonic Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Θυμήστε μου οι γνώστες της θεωρίας, όταν έχουμε μια αλλοίωση ή αναίρεση μέσα σε ένα μέτρο, αυτή ισχύει μέχρι το τέλος του μέτρου? (και δεν ξαναμπαίνει το σύμβολο?) Το ίδιο ισχύει και για αλλοίωση και αναίρεση? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θυμήστε μου οι γνώστες της θεωρίας, όταν έχουμε μια αλλοίωση ή αναίρεση μέσα σε ένα μέτρο, αυτή ισχύει μέχρι το τέλος του μέτρου? (και δεν ξαναμπαίνει το σύμβολο?) Το ίδιο ισχύει και για αλλοίωση και αναίρεση? Απ' όσο θυμάμαι, οι αλλοιώσεις ισχύουν για ένα μέτρο. Εάν τις δεις στην αρχή του πενταγράμμου, τότε ισχύουν για όλο το κομμάτι (τότε λέγονται οπλισμός). 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Ναι και στα δύο. Οποιαδήποτε αλλοίωση ισχύει για όλη τη διάρκεια του μέτρου. Παλιά ίσχυε και για όλες τις οκτάβες. Δεν μου αρέσει αυτό. Επίσης, καλό είναι όταν το επόμενο μέτρο ξεκινά με την ίδια νότα, αλλά η επίδραση της αλλοίωσης έχει λήξει (λόγω καινούργιου μέτρου), να μπαίνει αλλοίωση που επιβεβαιώνει το ορθόν τονικό ύψος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θυμήστε μου οι γνώστες της θεωρίας, όταν έχουμε μια αλλοίωση ή αναίρεση μέσα σε ένα μέτρο, αυτή ισχύει μέχρι το τέλος του μέτρου? (και δεν ξαναμπαίνει το σύμβολο?) Το ίδιο ισχύει και για αλλοίωση και αναίρεση? Ναί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 ok με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση