Alex Raptakis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Αν δε κάνει κάποιος λεπτομερή μείξη κινηματογραφικού ή έστω bass-heavy υλικού, δε βρίσκω λόγο να πάρει κάποιος sub. Εγώ σε αυτά τα χρήματα πήρα τα Focal Alpha 65, αν και τώρα έβγαλαν τα EVO που είναι πολύ πιο τσιμπιμένα. Σίγουρα κάπου θα υπάρχει στοκ όμως, ειδικά Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Ήμουν σε (μετρίως σχετική) αναζήτηση πριν πολλούς μήνες. Μετά και από συζήτηση και αφού μου προτάθηκαν εδώ, κατέληξα στα Tannoy Gold 8. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμπειρία ακρόασης, σε χώρο αντίστοιχης φάσης όπως τα περιγράφεις. Δεν έχω καμία εμπειρία και άλλα μέτρα σύγκρισης για να σου πω "αυτά θα πάρεις", το αναφέρω γιατί έχω την αίσθηση ότι αξίζουν να μπουν στη λίστα σου :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, koraxprs είπε κατέληξα στα Tannoy Gold 8. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμπειρία ακρόασης Βλέπω στα χαρακτηριστικά πως οι χαμηλές συχνότητες φτάνουν μεχρι τα 54 hz, πώς σου φαίνεται το μπάσο; Σε κάτι adam a5x που δούλεψα ελάχιστα παλαιότερα, το μπάσο (50hz) δε φαινόταν σχεδόν καθόλου ,ειδικά σε χαμηλές εντάσεις. Βέβαια ο κώνος στα adam ήταν 5" ,γι αυτό ρωτάω σε 8" εαν υπάρχει διαφορά. Βέβαια το οτι 8άρης κώνος βγάζει 54 hz μου φαίνεται λίγο παράξενο, είναι άραγε λόγω ομοαξονικής διάταξης woofer-tweeter? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dj_pns Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Καλο ηχείο το GOLD, γενικά η Τannoy είναι μπαμπάς στο θέμα, αλλα λόγω ομοαξονικού δεν κατεβαίνει χαμηλά, τα 5άρια τα ΚΡΚ που είχα πιο χαμηλά κατέβαιναν Επίσης έχω διαβάσει διάφορα για θέμα θορύβου οπότε δεν ήθελα να το ρισκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 τα gold είχαν αρκετά θέματα από όσο έχω διαβάσει. 50 Hz για 5άρη κώνο είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Ιδίως για near field. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dj_pns Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά μάλλον τα Tannoy Reveal 802 θα πάρω, επειδή έχω και θετικές εντυπώσεις απο τα 402. https://www.thomann.de/gr/tannoy_reveal_802.htm Αλλιώς μετά κάτι σε πιο "Φθηνό" δεν υπάρχει, μετά πάω στα 500 ευρώ με τα KRK Rokit 8 G4, που είναι και το μάξιμουμ που μπορώ να διαθέσω. Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει όμως αυτή η διαφορά των 180 ευρώ για ηχεία που στην ουσία δεν θα κάνω μίξη και θα είναι και σε χώρο χωρίς καποια ακουστική βελτίωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 τα focal A65? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dj_pns Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, dimsonic είπε τα focal A65? Είναι 6.5άρια και είναι και 100 ευρώ παραπάνω απο το μάξιμουμ που μπορώ να διαθέσω για 8άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση