cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Haris είπε Αυτός ο τραχανάς που λέτε, τι είναι; Είναι βρώσιμος; Πως είναι το πεπόνι...; καμία σχέση! Χαμουτζήδες!!!!! Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2021 από cigaret13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Haris είπε Αυτός ο τραχανάς που λέτε, τι είναι; Είναι βρώσιμος; Να σου πω Χάρη μου. Άμα ασούμε κάνει κρύο, πολύ κρύο, φτιάνεις έναν τραχανά, πετάς μέσα δύο (2) κιλά φέτα, και .... αν πιείς τρία (3) κιλά κρασί, δεν σου φτάνουν. Θέλει από πέντε (5) κιλά και πάνω. Αυτός είναι ο τραχανάς. 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πως είναι το πεπόνι...; καμία σχέση! Χαμουτζήδες!!!!! Μην μου λες εμένα "χαμουτζήδες" ασούμε, γιατί αν διάβασες καλά, ο κυρ dim, το τρώει με προσούτο ασούμε. Μάλιστα. Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2021 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Να σου πω Χάρη μου. Άμα ασούμε κάνει κρύο, πολύ κρύο, φτιάνεις έναν τραχανά, πετάς μέσα δύο (2) κιλά φέτα, και .... αν πιείς τρία (3) κιλά κρασί, δεν σου φτάνουν. Θέλει από πέντε (5) κιλά και πάνω. Αυτός είναι ο τραχανάς. Άντε ρε τραχανά.... που θα μας πεις ότι αυτός είναι ο τραχανάς...! Αρχαιότατη και Ελληνικότατη σούπα που μεγάλωσε γενιές και γενιές! 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μην μου λες εμένα "χαμουτζήδες" ασούμε, γιατί αν διάβασες καλά, ο κυρ dim, το τρώει με προσούτο ασούμε. Τώρα το χόντρυνες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Άντε ρε τραχανά.... που θα μας πεις ότι αυτός είναι ο τραχανάς...! Αρχαιότατη και Ελληνικότατη σούπα που μεγάλωσε γενιές και γενιές! Φίλως άμα θέλεις ασούμε να τον φας σούπα, με γειά σου με χαρά σου. Εγώ είμαι αιρετικός, δεν τρώω σούπες, οπότε τον τρώω χωρίς πολλά ζουμιά. Αλλά άμα εσύ ασούμε τον τρως χωρίς φέτα και κρασί, έχεις θέμα. Μεγάλο θέμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Φίλως άμα θέλεις ασούμε να τον φας σούπα, με γειά σου με χαρά σου. Εγώ είμαι αιρετικός, δεν τρώω σούπες, οπότε τον τρώω χωρίς πολλά ζουμιά. Αλλά άμα εσύ ασούμε τον τρως χωρίς φέτα και κρασί, έχεις θέμα. Μεγάλο θέμα. Όταν σας λέω εγώ χαμουτζήδες...... Ο τραχανάς φίλτατε είναι σούπα, άντε να ρίξεις μέσα μερικά κομματάκια από κοτοπουλίσιο μπούτι, λίιιιγο τυράκι ή στην χειρότερη κάνα κύβο (κνορ).. Από κει και πέρα εάν θες εσύ να τον κόβεις με μαχαίρι.., τι να σου πω! Ξαναγυρνάμε στο χαμουτζήδες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τώρα το χόντρυνες... Είμαι χοντρός το ξέρω. 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Όταν σας λέω εγώ χαμουτζήδες...... 1. Ο τραχανάς φίλτατε είναι σούπα, 2. άντε να ρίξεις μέσα μερικά κομματάκια από κοτοπουλίσιο μπούτι, 3. λίιιιγο τυράκι ή 4. στην χειρότερη κάνα κύβο (κνορ).. 1. Σωστός είσαι, απλά εγώ τον θέλω χωρίς ζουμιά 2. Σωστός και πάλι, και για να το χοντρύνω, αν θέλεις ρίχνεις και σουτζούκι ή λΟκάνικο 3. Λίιιγο? Έχεις πρόβλημα 4. Δεν τρώω χημικά Που είναι βρε συ το κρασί ή το τσίπουρο? Ο Χαμουτζής Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν τρώω χημικά Ναι σωστά ξέχασα ότι ζεις πάνω ψηλά στην Πίνδο με το μποστάνι σου, τα δικά σου ζώα και πτηνά (κότες..), οπότε τρως και πίνεις ότι σου δίνουν αυτά (αυγά, γάλα, κρέας) και η φύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ναι σωστά ξέχασα ότι ζεις πάνω ψηλά στην Πίνδο με το μποστάνι σου, τα δικά σου ζώα και πτηνά (κότες..), οπότε τρως και πίνεις ότι σου δίνουν αυτά (αυγά, γάλα, κρέας) και η φύση... Και όμως κοντά έπεσες (κι ας μην είναι στην Πίνδο). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Και όμως κοντά έπεσες (κι ας μην είναι στην Πίνδο). για κει είσαι μου φαίνεται.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε για κει είσαι μου φαίνεται.... Αμήν!!!!!!!!!!!!!!! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις