Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, dimsonic είπε θα ήθελα τα δω το αποτύπωμά σας στην ζυγαριά... εγώ κάνω διαλειμματική δίαιτα (20/4 τις καθημερινές & 16/8 τα ΣΚ ) και εχω γινει σαν τον Nick Cave μεσα σε 4 μηνες οποτε τρωω οτι θελω (εκτος junk επεξεργασμενων αηδιων που ετσι κι αλλιως δεν ετρωγα ποτε ) 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Superfunk είπε (20/4 τις καθημερινές & 16/8 τα ΣΚ ) ??? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimsonic είπε ??? χοντρα,χοντρα και υπεραπλοποιημενα...τα ΠΑΝΤΑ ειναι ΙΝΣΟΥΙΛΙΝΗ...οσο δεν τρως ΔΕΝ την τριγκαρεις και καις (μετα τις 10-12 ωρες νηστειας, οσο περισσοτερο κινείσαι και αθλεισαι τοσο πιο γρηγορα ερχεται η "καυση λίπους" ) ΜΟΝΟ λιπος.....οσο τρως συχνα τοσο την τριγκαρεις και μαζευεις λιπος... 20/4: 20 ωρες δεν τρως τιποτα (μονο νερο,και σκετο τσαϊ ή καφε) και 4 ωρες τρως (υποχρεωτικα 1500 θερμιδες) 16/8 : 16 ωρες δεν τρως τιποτα (μονο νερο,και σκετο τσαϊ ή καφε) και 8 ωρες τρως (υποχρεωτικα 1500 θερμιδες) το φαγητο πρεπει να ειναι REAL FOOD χωρις επεξεργασμενους υδατανθρακες (τυρογαριδακια και τσιπς οχι δηλ ...) για ΠΟΛΥ γρηγορα αποτελεσματα (massive fat loss) που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι sustainable πρεπει να τρως 70% λιπος,20% πρωτεϊνη και 10% υδατανθρακες. (το εκανα την πρωτη εβδομαδα και εχασα 3 κιλα λιπος αλλα ζοριστηκα) εγω προτιμω κατι που να μπορω να κανω σε ολη μου την ζωη οποτε τρωω με μετρο τα παντα αλλα παντα ποιοτικο φαγητο (χανω σταθερα 1,5 κιλο λιπος την εβδομαδα) βασικα τρως οπως ειναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ να τρωει ο ανθρωπος και οχι οπως ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΖΜΟΣ και η υπερκαταναλωση τον υποχρεωσε..... Για να μαθεις τα ΠΑΝΤΑ με επιστημονική εξηγηση δες τον δασκαλο : Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου 2021 από Superfunk 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Superfunk είπε εγώ κάνω διαλειμματική δίαιτα (20/4 τις καθημερινές & 16/8 τα ΣΚ ) ε είσαι σκύλος, τέλος. μεγάλη υπόθεση η διαλειμματική! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε χοντρα,χοντρα και υπεραπλοποιημενα...τα ΠΑΝΤΑ ειναι ΙΝΣΟΥΙΛΙΝΗ...οσο δεν τρως ΔΕΝ την τριγκαρεις και και καις ,μετα τις 10-12 ωρες νηστειας) ΜΟΝΟ λιπος.....οσο τρως συχνα τοσο την τριγκαρεις και μαζευεις λιπος... 20/4: 20 ωρες δεν τρως τιποτα (μονο νερο,και σκετο τσαϊ ή καφε) και 4 ωρες τρως (υποχρεωτικα 1500 θερμιδες) 16/8 : 16 ωρες δεν τρως τιποτα (μονο νερο,και σκετο τσαϊ ή καφε) και 8 ωρες τρως (υποχρεωτικα 1500 θερμιδες) το φαγητο πρεπει να ειναι REAL FOOD χωρις επεξεργασμενους υδατανθρακες (τυρογαριδακια και τσιπς οχι δηλ ...) για ΠΟΛΥ γρηγορα αποτελεσματα (massive fat loss) που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι sustainable πρεπει να τρως 70% λιπος,20% πρωτεϊνη και 10% υδατανθρακες. εγω προτιμω κατι που να μπορω να κανω σε ολη μου την ζωη οποτε τρωω με μετρο τα παντα αλλα παντα ποιοτικο φαγητο . βασικα τρως οπως ειναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ να τρωει ο ανθρωπος και οχι οπως ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΖΜΟΣ και η υπερκαταναλωση τον υποχρεωσε..... Για να μαθεις τα ΠΑΝΤΑ με επιστημονική εξηγηση δες τον δασκαλο : δεν νομίζω να απευθύνεται σε locked down συνταξιούχους με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, gmoukou είπε ε είσαι σκύλος, τέλος. μεγάλη υπόθεση η διαλειμματική! Βασικα οταν την αρχισεις και την καταλαβεις σκεφτεσαι :"μα τι ΛΑΛΑΚΑΣ που ημουν μια ζωη....." 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Εκανα ενα φεγγαρι διαλειμματικη, σε σχετικα ευκολο μαλιστα βαθμο (το 16/8 που λεει ο SF) και ειχα δει οντως αποτελεσματα, νομιζω πρεπει να ξαναρχισω να κοβω τα πρωινα σιγα σιγα... Τελος παντων παω να μαγειρεψω κανα κινεζικο και απο Δευτερα βλεπουμε 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, odis13 είπε νομιζω πρεπει να ξαναρχισω να κοβω τα πρωινα σιγα σιγα για να ειμαι ειλικρινης το γεγονος οτι ποτέ στη ζωή μου δεν μπορεσα να φαω πρωινο την κανει πιο ευκολη αυτη την διατροφη . 30 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν νομίζω να απευθύνεται σε locked down συνταξιούχους ισα-ισα...ταμαμ ειναι....ειδικα αν ριχνεις και λιγο περπατηματακι (1-2 ωρες την ημερα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Superfunk είπε ισα-ισα...ταμαμ ειναι....ειδικα αν ριχνεις και λιγο περπατηματακι (1-2 ωρες την ημερα) δεν είναι για μένα. Βασικά έχω μικρό στομάχι και είμαι μαθημένος να τρώω λίγο. Συνεπώς το 20/4 δεν παίζει διότι περιλαμβάνει και τον ύπνο μου μέσα και απο την άλλη είναι αδύνατον να συντηρηθώ με φαγητό στο 4ωρο. Δηλαδή πόσο να φάω στο τετράωρο? Αυτό που τρώω το μεσημέρι είναι συνήθως το 1/3 που τρώει ένας κανονικός άνθρωπος. Αρα...θα υποσιτιστώ. Εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γυμναστική με challenging ένταση τουλάχιστο μια ώρα και 4-5 φορές την εβδομάδα, τρώμε από όλες τις τροφές αλλά με μέτρο, πίνουμε νερό, δεν καπνίζουμε, ξεκουραζόμαστε, fasting είναι μια καλή τεχνική αλλά φυσικά όχι με υπερβολές και κάτι βασικό. Υπάρχουν και τα γονίδια. Κάποιοι είναι πιο προικισμένοι. Εγώ έκανα καταχρήσεις και χάλασα τις εξετάσεις μου. χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Αλλά έχω περάσει από παρατεταμένες εποχές SUPERMAN και ΚΣΕΡΩ. Και φυσικά αν θέλετε κοιλιακούς τούβλα και χαμηλό body fat, μην παραμυθιάζεστε. ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ αλλά με μέτρο και παρακολούθηση, και από αυτά ΚΣΕΡΩ Βέβαια μπορεί να καταλήξετε ένα πολύ ωραίο και γραμμωμένο ΠΤΩΜΑ αλλά έτσι είναι αυτά. Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου 2021 από cos_dr 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις