rossi Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Παίδες μελεταω το solo του delta.... Έχει μέσα τις Παναγιας τα μάτια... Τεχνικό,με δύσκολα μέρη που δεν τα παίρνεις χαμπάρι αμέσως, και πολύ ωραία δομημένο. Είναι απίστευτος!!!! Master....... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 16 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Σταματας οταν δεν μπορεις και να θελεις, να το παιξεις λαθος. Δεν έχω τόσες ζωές .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Δεν έχω τόσες ζωές .... Ελα δεν αργει πολυ. Η αρχη ειναι παντα δυσκολη. Μετα φευγει νερακι η μελετη. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Μετα φευγει νερακι η μελετη. Να μου έλεγες "μπύρα" να το καταλάβω, αλλά νεράκι? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Tρομερός!Και απο ηχο και απο εκτελεση και απο ιδεες και απο τα παντα ολα!!!Ευγε!!! 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση