fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Ο δολοφόνος με το κοντομάνικο ξαναχτυπά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2021 Ειναι αντιδιαφημιση για Helix, Fractal, Kemper κτλ κτλ... Ποσο χρονων ειναι το Pod HD500 κοντευει δεκαετια? Ποσο καλυτερο ηχο να βγαλει κανεις?? 2 1 1 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Με την τσίμπλα στο μάτι, χωρίς την ανάλογη ξανθιά περούκα και άβαφτος. Εξοπλισμος: Fender Strat plus 87 gold lace sensors DR strings 10-46 Dunlop tortex 1.00 mm Sommer Cable Spirit XXL/Neutrik DiMarzio Clip Lock Strap Pod HD500 Steinberg UR44 Cubase 5.2 Waves plugins Yamaha HS-5 monitors Redmi 8 pro camera U230251-2ΧTR Ring Light VSDC Video Editor Karelia portokali Rizla thin ciel Rizla slim filter https://youtu.be/HU-zPm_90N . Tα ειπαν οι παραπανω.Γαζω! Επισης,τσιγαρακι ο μαγκας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 +1000 για το παιξιμο -999 για το καπνισμα. 1 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Εμένα ο γιατρός προχθές που είπε να το κόψω γιστι θα το πληρώσω. Γιστι λέει έχω και βεβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό και επειδή έπαψα να γυμναζομαι τελευταία και πήρα κιλά, φαίνεται πως είμαι σε προδιαβητικο στάδιο και η χοληστερίνη μου είναι χάλια. ΣΟΎΠΕΡΜΑΝ μου ήρθες πρόπερσι και φέτος μας μου ήρθες χρεπι. Αλλα δεν περίμενα τίποτα άλλο από εσένα γιατί είσαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΉΣ, άρα αυτό καταστροφικό από τη φύση σου. Ετσι μου είπε ο γιατρός μου. Τα ίδια μου λέει και ο @Superfunk, ο οικονομολόγος μου Χαχαχαχαχαχαχαχα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Τα ρέστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παντα έλεγα οτι η Fender Strat Plus (gold lace sensors) ειναι η καλυτερη strat ever (φτανει να κΣερει τι κανει ο παικτης). Επεξεργασμένο 4 Οκτωβρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2021 Τι να λέμε, μάστορας απλά !!! Μακάρι να έπαιζα και γω τόσο άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, sharpshooter είπε Τι να λέμε, μάστορας απλά !!! Μακάρι να έπαιζα και γω τόσο άνετα. it's practise Αλλα δεν σταματας οταν το παιξεις σωστα. Σταματας οταν δεν μπορεις και να θελεις, να το παιξεις λαθος. . Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου 2021 από Spyros Delta 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2021 Άψογος όπως πάντα! 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση