geka Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Μπαίνω σουμπιτος στο θέμα. Φρεσκοσεταρισμενη τελε 3 saddles, χορδές 7 8 ημερων, τέλειος ηχος. Ρυθμίζω το intonation για ρε και σολ, αλλά από λίγες ώρες ή και τα τη διάρκεια του παιξίματος μου φεύγει. Το ρύθμισα 3 φορές, μου έφυγε και τις 3. Δείχνει την μια προς ύφεση και την άλλη προς δίεση στο 12ο και ακούγεται ξεκουρδιστη ελαφρώς σ αυτά τα ταστα, ειδικά όταν συνδυάζεται με ανοιχτές. Πραγματικά μου παίρνει δευτερόλεπτα να το ξαναφτιάξω, αλλά καμία εξήγηση γτ συμβαίνει υπάρχει? Η φορτωνομαι το κατσαβιδακι όπου πάω? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Με το κατσαβίδι πετυχαίνεις ρύθμιση όπου και οι δύο χορδές είναι intonated, ή βάζεις δάκτυλα και σπρώχνεις το βαγόνι αντίθετα από κάθε μεριά για να στρώσουν (ώστε να μην είναι # και b η άλλη)? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ακόμα συναντήσει χορδή που μετά από 8-10 ώρες παιξίματος να μην έχει χαιρετήσει από πλευράς intonation. Μπορεί να έχεις πέσει και σε ελαττωματικό σετ. Τα saddles στην παραδοσιακή τριάρα γέφυρα δεν μετακινουνται ούτε με ατομική βόμβα οπότε δεν φταίει η κιθάρα. Τι Tele έχεις και τη saddles /bridge φοράει?Τι χορδές? Βάλε και καμμια φωτο Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η ρύθμιση γίνεται και για τις 2 χορδές ταυτόχρονα. Με το κατσαβιδακι τις φέρνω ώστε να ναι ίδιες ανοιχτές και 12κατο. Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2021 από geka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Μπορεί να έχεις πέσει και σε ελαττωματικό σετ. Τα saddles στην παραδοσιακή τριάρα γέφυρα δεν μετακινουνται ούτε με ατομική βόμβα οπότε δεν φταίει η κιθάρα. Ήταν η πρωτη μου σκέψη. Άλλαξε χορδες με άλλο σετ... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Δεν έχω ακόμα συναντήσει χορδή που μετά από 8-10 ώρες παιξίματος να μην έχει χαιρετήσει από πλευράς intonation. Μπορεί να έχεις πέσει και σε ελαττωματικό σετ. Η κιθαρα είναι φρεσκοσεταρισμενη όπως είπα. Δεν έχει παίξει πάνω από 3 ώρες σύνολο. Μπορεί να ναι και το σετ ελαττωματικό. 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τι Tele έχεις και τη saddles bridge φοράει? Βάλε και καμμια φωτο Είναι η τελε που φαίνεται στο προφίλ μου. Αν δεν είναι ευδιάκριτη πες μου να βρω άλλη. 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τα saddles στην παραδοσιακή τριάρα γέφυρα δεν μετακινουνται ούτε με ατομική βόμβα Το ίδιο είπε και ο μάστορας από τον οποιο μόλις γύρισε η κιθάρα, ο οποίος είναι απόλυτου εμπιστοσύνης. Η κιθαρα φαίνεται κι εδώ μετά την παρουσίαση των τελε του sf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Άλλαξε χορδές δεν εξηγείται αλλιώς, τι χορδές φοράει? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 46 dogal jalapeño. Κανονικές είναι όχι flat. Τζάμπα το 14ευρο. Όταν μου ρθε η κιθάρα χρειαστηκαν όλες οι χορδές επαναintonation και στρώσιμο αλλά μόνο σε ρε και σολ υπάρχει αυτό το ζήτημα ακόμα. Λες ν αλλάξω όλο το σετ η να βρω ίδιο νούμερο σε ρε και σολ και ν αλλάξω μόνο αυτό? Έχω κάτι ξέμπαρκα σετακια στα συρταρια Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2021 από geka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, geka είπε Όταν μου ρθε η κιθάρα χρειαστηκαν όλες οι χορδές επαναintonation Αν στην ειχε σεταρει ο μαστορας και μετα απο λιγες μερες ξεσεταριστηκε φταινε οι χορδες. Παντως αλλαξε τις 2 προβληματικες πρωτα ,λογικο ακουγεται. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε στην ειχε σεταρει ο μαστορας και μετα απο λιγες μερες ξεσεταριστηκε φταινε οι χορδες. Παντως αλλαξε τις 2 προβληματικες πρωτα ,λογικο ακουγεται. Ναι την σεταρε ο μάστορας και ξεσεταριζεται για λίγο μόνο η ρε και η σολ στο 12ατο. Γενικά έχει πολυ γαματο ήχο εκτός απ αυτο το προβληματακι Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2021 από geka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση