Diegito21 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Έχω ενα ενισχυτή Vox VT50 για ηλεκτρική κιθάρα ο οποίος μετα απο δεκα χρόνια ροκ,χεβι κ μπλουζ ηχου μου δημιούργησε πρόβλημα κοινως τα έφτυσε :D . Οταν πατάω τον διακόπτη να τον ανοίξω όλα τα λαμπάκια αναβοσβήνουν ταυτόχρονα και δεν ανοίγει καν. Οπότε το πηγα σε μαστορα και μου είπε οτι έχει θέμα στη πλακέτα και οτι δεν φτιάχνεται. Επειδή σκοπεύω να το πεταξω και στεναχωριέμαι πολυ γι αυτο, θέλω να ρωτήσω αν μπορώ το ηχείο του που είναι μια χαρά να το πουλήσω καπου?. Γνωρίζει κατι καποιος? Επεξεργασμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Diegito21 λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Επικοινώνησε με bon studio για επισκευή. Επίσης μπορείς να τον πουλήσεις έτσι όπως είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Ο,τι λέει ο Μανώλης από πάνω. Επιπλέον, το μεγάφωνο θα μπορούσες να το πουλήσεις μόνο του κάνα 30-40 ευρω max. Επίσης, πέρα από το να το πουλήσεις, ως κουφάρι, θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις ως καμπίνα με κάποια κεφαλή. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Diegito21 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2021 Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Ναι ειχα παρει στο Bon Studio μου ειπαν απο το τηλ οτι πρεπει να τον παω απο εκει κ ειναι ενα 30αρι ευρω να το δουν και αυτοι. Θα το παω οταν θα εχω αυτα τα 30 διαθεσιμα :D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση