geka Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω το splash mk το προηγούμενο με τις 3 επιλογές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει αληθοφανές spring. Μόλις είδα μερικά review από το καινούριο μοντέλο με τις 8 επιλογές και το exp footswitch και έχω πάθει ένα μικρό σοκ με αυτά που κάνει αυτό το πεταλι σε τόσο μικρό μέγεθος. Σκέφτομαι σοβαρά να δώσω το παλιό και να χτυπήσω το καινούριο. Το χει κανένας? Εμπειρίες? Επεξεργασμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 από geka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλημέρα. έχω όλες τις version του πεταλιού (εκτός της πρώτης), που κατά την γνώμη μου είναι ΦΟΒΕΡΟ reverb. αν σου αρέσει το mk3 σίγουρα θα λατρέψεις το mk4 , η δεύτερη (ΙΙ) θέση που υποθέτω ότι λες spring δεν είναι ακριβός αυτό , στο manual (του mk4) χαρακτηρίζεται ως "a spring/plate style reverb in a big room". αν σε ενδιαφέρει spring reverb μπορείς να δεις το white whale της ίδιας εταιρίας που είναι 100% spring + tremolo. γενικά νομίζω ότι σε σχέση τιμή/ήχος/δυνατότητες αξίζει και με το παραπάνω. Επεξεργασμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 από Man LP ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 Σιγουρα αξιζει. Τοσα reverb σε ενα. Ορεξη να χεις. Φαινεται πολυ καλ9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση