gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Τελευταίες μέρες μου κάνει νούμερα ο VHT. Κάποιες φορές, όταν τον ανοίγω (και είναι κρύος), δεν βγάζει καθόλου ήχο. Σαν να είναι σβηστός. Μετά από 1-2 λεπτά, ακούγεται ένα "γδουπ" και ο ήχος επαναφέρεται στο φυσιολογικό. Μου το έχει κάνει 3-4 φορές. Τι μπορεί να είναι? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 αυτά έχουν οι λάμπες 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκίνα αλλάζοντας τις λυχνίες, πρώτα αλλαξε την τελική και αν δεν φτιάχνει άλλαξε και την προενισχυτρια 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτά έχουν οι λάμπες Όντως θενε αλλαγή, κάθε 10 με 15 χρόνια οι προενισχυτριες και,αν παίζεις πάρα πολύ κάθε 3-4 οι τελικές. Εγώ έχω να τις αλλάξω πάνω από 10 χρόνια :) Ο ενισχυτής του ΟΡ έχει μια 12ΑΧ7 και μια 6V6 οπότε δεν είναι και κανένα σοβαρό πόσο. Επίσης ειναι handwired οποτε επισκευάζεται πανεύκολα Επεξεργασμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Ο συγκεκριμένος δουλεύεται κάθε μέρα τελευταία 2 έτη, και πολλές φορές τον ξεχνώ και ανοικτό.... Ο προηγούμενος κάτοχος είχε αλλάξει λάμπα, τελική νομίζω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ε άλλαξε τες τότε και keep on rocking. Κατά 99% ή τελική θέλει αλλαγή που ζορίζεται λόγω του class A. Επεξεργασμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτό θα κάνω... Ευχαριστώ Νικ! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αυτό θα κάνω... Ευχαριστώ Νικ! Κάτσε να φτιάξει και με ευχαριστείς μετά :) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτή θα αλλάξω πρώτα. Βάλε κάνα λινκ, μη παραγγείλω λάθος λάμπα... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 οι τελικές λάμπες σε τάξη Α δουλεύουν στο 100% ακόμα και όταν εσύ βγάλεις το βύσμα από την κιθάρα. Οπότε....ντου δε μαθ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν το γνώριζα αυτό. Όπως και να 'χει, μακάρι να είναι η λάμπα. Αλλά και να μην είναι, είναι εύκολα επισκευασιμος (hardwired). Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση