spiros73 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) για σας θα ηθελα την γνωμη σας για τα Tama Cocktail εχοντας προβλημα χορου θα ηθελα να μεινω στα ακουστικα πρην την λυση των ηλεκτρικων Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου 2021 από spiros73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Η λογική πίσω απ' τα 'cocktail' σετ είναι να παίζονται με τον ντράμερ όρθιο. Έχουν μικρή σχέση με την εργονομία ενός κανονικού σετ. Αν ο χώρος είναι το μόνο πρόβλημα, θα σου πρότεινα αυτά: https://www.thomann.de/gr/traps_a400_acoustic_drumset.htm Εξαιρετικός ήχος για το μέγεθός τους. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thodoris5321 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ θα πρότεινα τα Sonor AQ2 Safari ή τα Martini, εάν δε θες να συμβιβαστείς πολύ. Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενοχλεί και το πόσο δυνατά θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros73 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2021 απο οτι ακουσα τα traps δεν μου αρεσουν καθολου πιο πολυ προς τα sonor πηγενω αν και ανεβενω σε μπατζετ αρκετα αλλα δεν αγωραζεις ντραμς καθε μερα αν και μικρη κασα βγαζει τρομερο ηχο μου αρεσει πολυ θα δουμε γιατι θα πρεπη να παρω και hihat ,ride , crash μαζι με βασεις και καθισμα μεσα θα μπουμε και φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros73 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) επισης ειδα στο youtube τα Tama Club-JAM Mini και τα Yamaha Stage Custom μετα ξεφευγουμε πολυ απο θεμα τιμης Επεξεργασμένο 10 Σεπτεμβρίου 2021 από spiros73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση