Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Ναι. Δεν μου άρεσε. Έτσι κι αλλιώς ούτε το σύνηθες tone χρησιμοποιώ. Το αφήνω μόνο στα όργανα που χρησιμοποιώ στο επάγγελμα, για να παίζω κανένα τζαζ ήχο ααααν χρειαστεί. Στη μεση φευγει εντελως απο το κυκλωμα το ποντεσιομετρο και βλεπει απευθειας το jacK . Καλά ουτε εγω το χρησιμοποιω ολες μου η κιθαρες ,no load tone controls εχουν ουσιαστικα δηλ. δεν εχουν καθολου tone ποντεσιομετρο οταν ειναι ανοιγμενο στο φουλ. Το ιδιο και το volume....εχω να το κλεισω καμμια 30αρια χρονια μονιμα στο 10 ειναι.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Superfunk είπε Το ιδιο και το volume....εχω να το κλεισω καμμια 30αρια χρονια μονιμα στο 10 ειναι.. Καλά αυτό είναι θέμα ήχου και είδους που παιζει ο καθένας. Strat και high gain amp (ιδίως marshall στυλ που παίζω εγώ - αλλά και με τον fender που παίζω χρειάζεται) με ρύθμιση στάνταρ crunchy τόνο και booster always on, χωρίς vol από το 2-10 είναι σαν να παιζεις με πεταλιερα και να είναι χαλασμένα όλα το knobs. Τα καθαρά τα παίρνω από το vol cut. Και δεν "υπάρχουν " αυτά τα καθαρά. Για dist και sustain προσθέτω ένα drive και βουαλα έχω όλες τα επίπεδα gain από crispy clean μέχρι μασιφ drive lead tones. All you need για τον τόνο, is control στο vol pot και στο drive stomp. Για το τελικό αποτέλεσμα με τα εφφε, ένα delay (με έλεγχο στο μιξ με expression pedal και όχι απαραίτητα στο on/off και με tap), ένα wah άντε κι ένα octavio κι ένα whammy και 2-3 modulation τα έχεις όλα. (Και το booster φυσικα που είπα , αλλά κι ένα clean booster στο τέλος της αλυσίδας για λίγο ανέβασμα όταν θέλεις να βγεις πιο μπροστά στο σόλο). Όλοι δινουν βάρος σε πράγματα ανούσια κατά τη γνώμη μου. Κάι άλλους μαγνήτες(van zandt μάλιστα) που δοκιμασα στην plus όταν δόθηκε μια ευκαιρία, ήταν ανούσιο, χωρίς όλα τα προηγούμενα. Control σε gain, φίλτρα (modulations), χώρο (reverb delay), ένταση στη μίξη της μπάντας, μια καλη στάνταρ strat και ένας καλός παίχτης είναι όλο το θέμα. Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2021 από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Καλά αυτό είναι θέμα ήχου και είδους που παιζει ο καθένας. +1000 Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 Παντως ο ηχος που ακουω και θα ανεβασω μονο ανουσιο δεν τον λες. Ακουσον μεν παταξον δε.... Δεν εκανα τιποτα περριτα μπλιμπλικια. 22 χρονια σε παταρια επαιζα κι εγω. Κατι σκαμπαζει το φτωχο αυτι μου. Σορρυ.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Spiros Mavromatis είπε Παντως ο ηχος που ακουω και θα ανεβασω μονο ανουσιο δεν τον λες. Ακουσον μεν παταξον δε.... Δεν εκανα τιποτα περριτα μπλιμπλικια. 22 χρονια σε παταρια επαιζα κι εγω. Κατι σκαμπαζει το φτωχο αυτι μου. Σορρυ.... Οπως ειπα, "κατα τη γνωμη μου". Και πιο πολυ την εγραψα γιατι διαβαζουν και νεοι. Να μη νομιζουν οτι ειναι πανακεια ολα αυτα τα "ψαξιματα". 4 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Όλοι δινουν βάρος σε πράγματα ανούσια κατά τη γνώμη μου. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2021 Γνωμες?? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Spiros Mavromatis είπε Γνωμες?? ποιο πολυ ακουω τον...ακουστικο ηχο της κιθαρας παρα τον ηλεκτρικο αλλα ωραιοι μου φαινονται.... ετσι κι αλλιως με τετοιο ενισχυτη και σκουπα με χορδες απο αντερο κατσικιου & μαγνητακι απο πΣυγειο να βαλεις μαμω θα ακουγεται www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 πολύ χαμηλή η ένταση του ενισχυτή. Αδικείται το βίντεο. Πιο πολύ ακούγεται η πένα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 Sorry, αλλα καθε φορα που βλεπω κλιπακι στο οποιο ακουω το strumming σε ηλεκτρικη κιθαρα, το κλεινω. Τι να καταλαβουμε? 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2021 θα κοιταξω να κανω ηχογραφηση connect με εναν ενισχυτη απο την rp355 Γενικως δεν ξερω πως να κανω ηχογραφηση σωστα. Σορρυ Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση