gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2021 Και εάν πας σε q μπορείς να του ζητήσεις να είναι ελαφρώς σηκωμενοι οι πόλοι στις d και g χορδές. Αλλιώς στα παραδίδει φλατ. Medium output θέλεις, όντως. Πχ 6,5/7/7,5. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Αλλιώς στα παραδίδει φλατ. Καλύτερα flat για radius από 9 και πάνω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Λοιπον επικοινωνησα, και με βλεπω για σετ Q PICKUPS non staggered - RWRP ο μεσαιος. Alnico 5 όλοι. Neck 5,9 kOhms - Middle 6,1 - Bridge SSL5 Clone με Low output 6,5-7 και Hot output 13kOhms Σκεφτομαι για τον middle είναι καλα η θέλει πιο κάτω? Με ενδιαφέρει πολύ η stratίλα του Middle/Bridge να μη χαθει. Το σετ νομίζω θα είναι αρκετα Gilmourish. Τελευταίες γνώμες πριν τη παραγγελία? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Καλά ακούγονται τα specs. Push-push διακόπτη βάλε σε ένα από τα pots. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Η πιο Rock strat μου είναι αυτή με τους πιο ψόφιους μαγνήτες. Μην σε ξεγελούν τα πολλά kΩ. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Nestoras είπε Η πιο Rock strat μου είναι αυτή με τους πιο ψόφιους μαγνήτες. Μην σε ξεγελούν τα πολλά kΩ. Που σημαινει να κατεβω κι αλλο? Μονο παραπανω γκαζι στον bridge του ζητησα για να σπρωχνει στο σολο. Τι θα αλλαζες στη θεση μου? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Να μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά αυτή που αρέσει σε μένα (από τις 4 strat μου) είναι αυτή που δεν έχει και τις top πωλήσεις - κριτικές. Η vintage 70’s. Και στα funk τα πάει κσλα και στα hard. Δεν ξέρω τι μαγνήτες έχει, πιθανόν μια παραλλαγή των custom 69. Είναι low output όμως. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, spimav_z είπε Που σημαινει να κατεβω κι αλλο? Μονο παραπανω γκαζι στον bridge του ζητησα για να σπρωχνει στο σολο. Τι θα αλλαζες στη θεση μου? Άλλο πράγμα σου λέει ο Sir,μη κολλάς με το DC resistance, δες τι γραφει ο ΘΕΟΣ: http://www.billlawrence.com/Pages/Pickupology/output_sonic_evaluation.htm DC resistance (Rdc) tells you as much about a pickup's tone and output as the shoe size tells you about a person's intelligence! ΠαρατΑφτα μια χαρά ειναι το σετ που θα παραγγείλεις. Επεξεργασμένο 28 Αυγούστου 2021 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Νομιζω πως θα προχωρησω ετσι. Ξερω, οπως ειπα και στην αρχη, οτι δεν θα υπαρξει δυνατοτητα αλλης αλλαγης στο μελλον και θελω να μεινει κατι καλο πανω στη μοναδικη μου usa strat. Με βοηθαει πολυ η γνωμη και καθοδηγηση σας μεχρι τωρα ωστε να κανω την πιο ασφαλη επιλογη. Επεξεργασμένο 28 Αυγούστου 2021 από spimav_z Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2021 το επομενο strat project θα εχει αυτο το σετ....σε αυτη τη τιμη δε πιστευω να υπαρχει κατι αλλο τοσο ωραιο.. Μ εχρι το 1.04 λεπτο..[ τα drive μετα ειναι θεμα γουστου ] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση