Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2021 @yameth το παιδι που μου κανει τις παραγωγες ειναι πολυ διαβασμενος σε τετοιους ηχους και αυτο βοηθαει πολυ ! @roberto30 Σ' ευχαριστω πολυ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2021 Χαρά, δείγμα επαγγελματισμού είναι και η αναφορά στους συνεργάτες μας. Να σου θυμίσω πως γράφεις σε σελίδα μουσικών με πιο ειδικά ενδιαφέροντα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2021 Μπράβο.ωραια φωνή και ωραίο τραγούδι εάν και δεν ακούω τέτοια μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2021 Στις 22/8/2021 στις 2:18 ΜΜ, Xara Sterg είπε αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω και σε κάτι διαφορετικό, Πολύ ωραίο κομμάτι! αλλά θέλει διαφορετική ενορχήστρωση κατα τη γνώμη μου.... κατι σε 80's που ειναι και της μόδας όπως Weeknd. με κατάλληλη παραγωγη μπορει να γινει πολυ ομορφο (ισως και χιτ!) θα μπορουσε πχ να ηταν καπως ετσι... Your browser does not support the HTML5 audio tag leap sd remix.mp3 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 @Nestoras Σ'ευχαριστω !ναι ειναι λιγο πιο ραφιοδωνικο και εγω ετσι πιστευω @Alex Raptakis Αρχικα σ ευχαριστω ! Οσο για την προφορα το δουλευω και καθε τραγουδι προσπαθω να ειναι ολο και πιο βελτιωμενο! @yameth Aν καποιος ενδιαφερεται για ολους τους παραγοντες μιας δουλειας ειναι ολοι γραμμενοι αναλυτικα κατω απο τα τραγουδια στο Youtube ! Εδω εκανα μια παραθεση του Link για οποιον τον ενδιαφερει να μπει να το ακουσει και να δει τις πληροφοριες του και οι πληροφοριες δεν ειναι κρυφες οποιος ενδιαφερθηκε για το κομματι σιγουρα θα ειδε απο κατω και ποιος ανελαβε την παραγωγη του ! @Giorgos rockstep Χαιρομαι που το ακουω !! @stavros_d80 Ωραια και η δικια σου προσεγγιση με πηγε στις πιο ντισκο εποχες , ξαφνιαστηκα που ακουσα και τη φωνη μου χαχα νομιζα οτι ηταν σκετη μελωδια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2021 @Alex Raptakis Η πανκ βερσιον δεν ειναι ηχογραφημενη ! Αλλα δεν ειναι πανκ που φανταστηκες υποθετω, ειναι πιο μελωδικο τυπου Greenday το συγκεκριμενο ετσι οπως ηταν η αρχικη του ιδεα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση