Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) τελευταία είχα γράψει αυτό το τραγούδι για τη μπάντα μου σε πιο πανκ ροκ version αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω και σε κάτι διαφορετικό, dnb production με 8bit style drums και 80's synth sounds! Ελπίζω να σας αρέσει ! Αφηνω το Υoutube Link! Επεξεργασμένο 22 Αυγούστου 2021 από Xara Sterg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Ωραία άποψη στην ενορχήστρωση! Ωραία δουλειά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 @yameth Χαιρομαι που σου αρεσε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Πολύ ωραίο, συγχαρητήρια. Εύχομαι καλή επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Έχει τόσο character, που πραγματικά αδυνατώ να το φανταστώ σε εκδοχή punk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Εμένα μου θύμισε όλες τις δικές μου προσπάθειες να ενορχηστρώσω τα κομμάτια μου την εποχή εκείνη, με BOSS DR-110 και Korg Poly-800 κ.α. που με άφηναν πάντα απογοητευμένο. Γιατι κι εγω έγραφα ροκ τότε. Κι όμως αν το έβλεπες χωρίς παρωπίδες και απαιτήσεις φυσικότητας (που αυτό εκτός εποχής, ζητούσαμε σαν home recordists), είχαν και έχουν τη δική τους μοναδική ομορφιά. Ιδιαίτερα όταν λες 3 ώρες πριν, Xara Sterg είπε dnb production με 8bit style drums και 80's synth sounds! Δεν ξερω πως και με τι το έκανε η Χαρά αλλά όποιος διάλεξε τους ήχους ξέρει το μάθημα του. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Πολύ όμορφο τραγούδι γεμάτο ωραίες ιδέες. Μπράβο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Χωρίς να διεκδικεί δάφνες είναι μια ωραία catchy μελωδία που μπορεί να έχει τύχη στο ραδιόφωνο. Επίσης μ’ αρέσει ο τρόπος που τραγουδάς. Καλή επιτυχία. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2021 @panorios Σ' ευχαριστωωω πολυ!! @Πάνος Χελιδόνης Η αλήθεια ειναι οτι αν δε το ακουσεις ειναι οντως δυσκολο να το φανταστεις! Δεν ειναι ακριβως Punk απλα εχει στοιχεία ! ειναι πιο μελωδικο pop punk rock !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2021 Δυστυχώς το άκουσα από τα ηχεία του κακολάπτοπ της δουλειάς οπότε δε το ευχαριστήθηκα φουλ. Ίσως τα μπάσα είναι λίγο αδύναμα, και η φωνή να θέλει λίγο παραπάνω ένταση σε κάποια σημεία. Είναι όμως πολύ όμορφο, με μια φρεσκάδα ρε παιδί μου.Μπράβο! Ένσταση λίγο στην προφορά που μπορεί να βελτιωθεί πολύ και το ρίχνει νομίζω. Έχουμε κάπου να ακούσουμε και το punk? Είμαι περίεργος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση