Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2021 Ψαχνω να αγοράσω clip-on tuner και έχω μάλλον καταλήξει στο Korg PC-2+. Ερωτήσεις: Η ακρίβεια του +/- 0.1 cent είναι αρκετή? Βλέπω αλλά που φτάνουν μέχρι και +/- 0.02 cent Γενικά τα clip-on tuners δουλεύουν με Floyd rose double locked κιθάρα? Σε live καταστάσεις με τον θόρυβο δουλεύουν εξίσου καλά ή "τρελαίνονται"? Αυτό το korg το βρίσκω €27, έχει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Solitude Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2021 Είχα το πρώτο pitchclip. Δούλευε καλά σε ολες τις κιθαρες (δε βλεπω γιατι να ειναι προβλημα ο τυπος της γέφυρας) και το 0.1 προσωπικά το βρίσκω υπεραρκετο. Σε στούντιο, όταν ο μπασίστας έχανε και τα τελευταία ίχνη ανθρωπιάς (), ναι, του κούρδιζα ασύρματα το μπάσο . Θα συναντήσεις όμως τέτοιο μαστίγωμα σε παταρι; Αμφιβάλλω Στα λεφτά του PC2 σίγουρα κοιτάς και το Unitune της TC electronics που επέστρεψε απ' οτι βλεπω. Αυτό που δε βλεπω να κανει το unitune και ειναι για μένα η ύψιστη ευκολια του pitchclip, είναι να μπορείς να αλλάξεις τον προσανατολισμό της οθόνης για να το έχεις κρυμμένο, πίσω απ' το headstock. Κατι τελευταίο, προσοχή στα πεσίματα με αυτά τα μαραφετια όσο ειναι δυνατον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 clip-on tuner ... δεν ... Ιδιως για Live δεν δεν Πεταλι tc polytune 1 5 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Θα συμφωνήσω με τον Spyros Delta. Ειδικά για live clip-on tuner... δεν... Πολύ καλύτερα πετάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Aν είναι να μην πάρεις το πετάλι που πραγματικα αξίζει... τότε 27ε για clip on tuner είναι υπερβολή κατά τη γνώμη μου.... Κατι τέτοια σκατολοιδια με δύο τρια euros ΚΙΝΕΖΙΛΕΣ από AliExpress που έιχα αγοράσει με το κιλό πριν κάτι χρόνια...και περιστροφικά είναι και μια χαρά δεν το κλαίς αν σου πεσει κάτω και σπάσει και μια χαρά κουρδιζουν....μη σου πω και καλύτερα από την boss gt100 που έχει ένα built-in tuner.... 2 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 θα συμφωνησω κ εγω με τα παιδια,οτι ειναι πολλα τα 27€..για κατι που ισως δεν θα σου κανει 100% τη δουλεια σου..για live ουτε εγω θα το προτεινα..εμενα π.χ μου ειχε τυχει σε live σε ανοιχτο χωρο(απογευματακι με φως του ηλιου )με clip tuner να μην βλεπω καν τι γραφει..κ εγω ειμαι υπερ του πεταλιου εστω και αν δωσεις κατι παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2021 Εγω τι να πω. Πηρα πριν χρονια ενα tc και εδωσα 40κατι.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2021 Στις 21/8/2021 στις 2:04 ΜΜ, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε Σε live καταστάσεις Oχι ρε συ clip on tuner σε live. Πολύ καρεκλια www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ακομα και στην ακουστικη που νομιζα οτι θα ηταν χρησιμο στο λαιβ, το κατηργησα. Το περναω απο πεταλι tuner και ετσι εχω και bypass ον δε φλαι οταν αλλαζω σε ηλεκτρικη. Με το clip, δεν κουρδιζε και καλα. Επηρεαζόταν απο τους αλλους ηχους της μπαντας κλπ. Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2021 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2021 Κ εγώ δεν θα εμπιστευόμουν σε live clip tuner, το δοκίμασα 1 φορά σε live, μια σε παρέα και δεν έπιανε τίποτα. Στο σπίτι το joyo των 3€ και το korg pc-2 των 13€ έχουν την ίδια ακρίβεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση