fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε καρτα ήχου δε βλέπω Εννοείς της μητρικής? Γιατί ... 59 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όταν πάρω και audio interface ..... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εννοείς της μητρικής? Γιατί ... audio interface. Το άλλο δεν λογίζεται (για μας) υπάρχουν πλάνα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε υπάρχουν πλάνα? Το καλό που του θέλουμε! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε audio interface. Το άλλο δεν λογίζεται (για μας) υπάρχουν πλάνα? Πλάνα υπάρχουν. Λεφτά δεν υπάρχουν. Προσανατολίζομαι στην scarlett 18i8. Μέχρι 350 βαριά 400 ευρώ (και πολλά λέω). Έχω κοιτάξει (ιντερνετικά) αρκετές. Αλλά είμαι και φαταούλας, θέλω midi in/out, spdif, και adat. Και inserts θα ήθελα (που έχει η τωρινή μου), αλλά μόνο σε τρία έχω βρει, ένα behringer (δεν έχει adat/spdif όμως), ένα audient (δεν έχει midi), και ένα arturia (ακριβό, και όχι καλής ποιότητας hardware-χαλάει εύκολα). Οπότε για inserts δύσκολο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 έχεις κάτι χαρντ μιντι να βάλεις πάνω? ινσερτ γιατί ? (βλ επάνω) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχεις κάτι χαρντ μιντι να βάλεις πάνω? ινσερτ γιατί ? (βλ επάνω) Για επικοινωνία με την πεταλιέρα, την κάνω μέσω midi, αλλά και για να έχω στο μέλλον την δυνατότητα σύνδεσης και άλλης συσκευής. Τα inserts για να μπορώ να παρεμβάλω άλλο hardware πριν το ad κονβερτάρισμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λεφτά δεν υπάρχουν. Στης ακρίβειας τον καιρό... Βλέπω όλα εχουν πάει απάνω. Η σκάρλετ 18i20 ξυστά στο 500άρικο. Ίσως behringer 1820 με 255 ευρούλια. Ανάγκα και θεοί πείθονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Στης ακρίβειας τον καιρό... Βλέπω όλα εχουν πάει απάνω. Η σκάρλετ 18i20 ξυστά στο 500άρικο. Ίσως behringer 1820 με 255 ευρούλια. Ανάγκα και θεοί πείθονται. Η 18i20 έχει και adat out (η 18i8 έχει μόνο in). Κατά τα άλλα, δεν με ενδιαφέρουν τα παραπάνω ins/outs που έχει. Αλλά δεν έχω και χώρο για τόσο μεγάλη κάρτα, αυτές το έχουν κοντά 50 πόντους ασούμε .... το πλάτος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Στης ακρίβειας τον καιρό... Βλέπω όλα εχουν πάει απάνω. Η σκάρλετ 18i20 ξυστά στο 500άρικο. Ίσως behringer 1820 με 255 ευρούλια. Ανάγκα και θεοί πείθονται. προλάβετε while stock lasts. ετσι πρόλαβα την τελευταία ada8200 στην Ελλάδα... 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για επικοινωνία με την πεταλιέρα, την κάνω μέσω midi, αλλά και για να έχω στο μέλλον την δυνατότητα σύνδεσης και άλλης συσκευής. Τα inserts για να μπορώ να παρεμβάλω άλλο hardware πριν το ad κονβερτάρισμα. στακα λιγο. οκ για τα ινσερτ. Αν είναι τόσο σημαντικό το χαρντ. Εχω και εγώ κανα δυο φετες, αλλά το ξεπέρασα. για την πεταλιέρα. Τι ακριβώς δηλαδή θα κάνεις? Θα στείλεις μιντι στην κάρτα απ την πεταλιέρα? ή θες να την κουλαντρίζεις απο τον κουβάς? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Δηλαδή πόσες προενισχύσεις; Μέχρι 4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση