doubletrouble Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2021 Βρήκα ένα παρατημένο super reverb δεκαετιας 70 Τον είχε μπουζουξής οπτικά είναι σε άθλια κατασταση δεν τον έβαλα καν στο ρεύμα,φοβαμαι μην γίνει ζημιά στην κατάσταση που ειναι Ξέρετε που μπορώ να βρω το serial number? Δεν το είδα κάπου αν και νομίζω πρέπει να είναι του 73 Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τεχνικό να τον αναλάβει στείλτε πμ Τον πήρα τσάμπα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μετά το 75 είναι, έχει mv και είναι 70 βαττ ενώ το logo δεν έχει "ουρα". Επεξεργασμένο 18 Αυγούστου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μετά το 75 είναι, έχει mv και είναι 70 βαττ thank you Καλό είναι το master volume 70 E? ω ρε γλέντια Τον έχω ακούσει άπειρες φορές στα πανηγύρια που τον εσουρνε ο μπάρμπας. Πιτσιρικι εγώ τοτε 80s καθαρός και το reverb super οντως Πολύ θέλω να τον ακούσω με κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2021 Είχα πάρει έναν το ‘89-90 όταν έπαιζα στη Καλαμάτα πανηγύρια - μαγαζά. Τρομερός ήχος. Μια φορά τον κουβάλησα για live στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά στη «Δυτική όχθη». Επαθα κήλη, τον πούλησα. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, Nestoras είπε Είχα πάρει έναν το ‘89-90 όταν έπαιζα στη Καλαμάτα πανηγύρια - μαγαζά. Τρομερός ήχος. Μια φορά τον κουβάλησα για live στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά στη «Δυτική όχθη». Επαθα κήλη, τον πούλησα. Και ο συγκεκριμένος σε πανηγύρια Μεσσηνία έπαιξε άφθονη μπυρα και παγωμένη γουρνοπουλα ναπουμε Ναι είναι πολύ βαρύς,αλλα δεν έχω σκοπό να τον μετακινήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2021 Tο κοκκινο switch τι ειναι, στην πισω πλευρα? Attenuator?? Καλοριζικος! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Savvoulis82 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Καλησπερα σας έπεσε στα χερια μου ένας ενισχυτής fender super reverb silver face . Serial number A618171, μπορουμε να ξέρουμε χρονολογία ακριβως; Ειπα να ασχολειθω για ανακατασκευή . Ειναι χαλια αλλα θα τον καταφέρω σιγα σιγα επισης θα κανω και ενα αντίγραφο του . Ακριβως το ιδιο παλευω ακομη Χαμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Νομιζω θελει μερικα ακομα tweeter για να μπισταει παραπανω! Καλο κουραγιο φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Μήπως να τον έκοβες και τον έκανες μόνο κεφαλή; γιατί απ'ότι βλέπω η μονάδα με τα μεγάφωνα (και τα μεγάφωνα...) μάλλον είναι για πέταμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Savvoulis82 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, odis13 είπε Νομιζω θελει μερικα ακομα tweeter για να μπισταει παραπανω! Καλο κουραγιο φιλε! το μπισταει τι ειναι? τα tweeter τα εβαλαν τοτε ,ο μπουζουξης το ηθελε πιο πριμο. 2 ώρες πριν, cigaret13 είπε Μήπως να τον έκοβες και τον έκανες μόνο κεφαλή; γιατί απ'ότι βλέπω η μονάδα με τα μεγάφωνα (και τα μεγάφωνα...) μάλλον είναι για πέταμα... Τι εννοεις μονο κεφαλή ; Την φέτα του ενισχυτή; Η μονάδα εννοεις τον ενισχυτή; Ειμαι σε αυτο το επίπεδο τωρα εχω δουλειά ακομη, οπως ειπα φτιάχνω και αντίγραφο . Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου 2022 από Savvoulis82 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση